MODNA IKONA BLISTA

Na njoj i sako iz Zare izgleda kao dizajnerska krpica

11.01.2016 u 14:01

Bionic
Reading

Besprijekorna izdanja Olivije Palermo na crvenim tepisima nisu nikakva novost, a ovaj je put oduševila stylingom čija je zvijezda izvezeni sako od baršuna iz Zare

Modna ikona do savršenstva je dovela kombiniranje skupih i jeftinih krpica. Lijepa njujorška stilistica na Möet Moment Film Festivalu pojavila se u zanimljivom izdanju: crnoj svilenoj bluzi s mašnom koja se veže oko vrata na koju je nosila crnu kožnu Diorovu suknju s velikim prorezom i efektnim detaljima od kože; na to je obula ljubičaste štikle Briana Atwooda. Kombinacijom je dominirao bogato izvezeni sako od baršuna iz Zare koji se odlično slagao sa šarenom torbicom u njezinoj ruci.

Jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu ne krije da svoje modne ulove iz dućana ulične mode uvijek prekraja i prilagođava kako bi izgledali bolje i skuplje.

'Čak i kad nosim hlače iz Zare, dam ih porubiti tako da budu idealne dužine za ravne cipele ili sandale s remenčićima', kaže Olivia za koju je jedan od najvećih modnih grijeha styling od glave do pete u krpicama jednog dizajnera.

'Da sam dizajnerica, ne bih voljela vidjeti ženu odjevenu od glave do pete u moju odjeću. Željela bih da stvaraju vlastiti look. Nije bitno koliko nešto košta već koliko sjajno to izgleda. Zbog toga u svojim izdanjima uvijek kombiniram neke komade odjeća iz lanaca ulične mode', otkrila je Palermo.