uz efektan detalj

Najblistaviji izgled Demi Moore: Ova haljina pristajala joj je kao salivena

21.10.2024 u 11:51

Bionic
Reading

Demi Moore odlučila se za blistavu srebrnu haljinu i elegantno podignutu kosu povodom Academy Museum Gala večeri i među okupljenim zvijezdama zablistala posebnim sjajem

Demi Moore pokazala je vrlo moderan i upečatljiv večernji look Academy Museum Gala večeri čiji je cilj prikupljanje novca za muzejske izložbe, obrazovne inicijative i javne programe.

Glumica je zablistala u glamuroznoj srebrnoj Prada haljini koja je imala duboki v-izrez i prorez koji je sezao sve do sredine bedra.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Upečatljiva haljina imala je i naramenice koje su se zaustavljale točno iznad lopatica čineći leđa praktički skroz otkrivena.

  • +7
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Izgled je naglasila upečatljivim naušnicama u nijansama sivo-ljubičaste i krupnom srebrnom narukvicom. Njezina prepoznatljiva duga, tamna kosa bila je stilizirana u zaglađenu punđu s razdjeljkom na sredini.

  • +5
Academy Museum Gala Izvor: Profimedia / Autor: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Na crvenom tepihu Demi je pozirala s brojnim zvijezdama, uključujući Margaret Qualley, Ritu Wilson, Meg Ryan i Kim Kardashian, a viđena je i kako se druži sa Sarah Paulson i Sterlingom K. Brownom.