demi moore

Nikad ne izlaze iz mode: Ovim cipelama ne možete pogriješiti u jesenskim danima

15.10.2024 u 16:19

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Elegantan uski kalup, vezice i niska potpetica simbol su kultnih oksfordica - cipela koje su idealno rješenje početkom jeseni

Koliko su kultne oksfordice svestrane i praktične, pokazala nam je Demi Moore, slavna glumica koja ih je prilikom odlaska na intervju u New Yorku nosila u sklopu minimalističkog stajlinga bez mane.

Oksfordice su jedne od onih cipela koje nikad ne izlaze iz mode, ali koje isto tako nikada nisu u centru pozornosti kao veliki trend sezone. No baš zato uspješno odolijevaju prolaznosti vremena, što ih čini parom obuće koji se svakako treba naći u garderobi svake žene.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Oksfordice nikad ne izlaze iz mode

Ime su dobile po Sveučilištu Oxford, na kojem su ih studenti nosili još od davnog 17. stoljeća. Tek dvjestotinjak godina kasnije počinju prodirati i u svakodnevnu modu, a dolaskom u SAD postaju kultni komad.

Beskrajno su praktične i lako nosive, pa možete računati i na udobnost i na jednostavnost u stiliziranju modnih kombinacija. Omiljene su i u business outfitima u spoju s krojenim hlačama i sakoom, a u novije doba sve se češće nose i s trapericama u casual looku.

Demi Moore u stajlingu bez mane

A koliko dobro izgledaju uparene sa suknjom, pokazala nam je Demi Moore. Holivudska zvijezda svoj crni par oksfordica nosila je u spoju s voluminoznom suknjom A-kroja tamnosive boje, a ona je lepršala oko njezine vitke siluete.

U ovaj jednostavan, ali i vrlo elegantan stajling, glumica i bivša supruga Brucea Willisa uključila je običnu crnu majicu te kardigan iste boje, a našla se tu i hit torba ovalnog oblika.

  • +5
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Faye Sadou / imago stock&people / Profimedia

Kao pratnju na snimanje intervjua Moore je povela i psića; malenu čivavu koju je držala u ruci i od koje se niti u jednom trenutku nije odvajala.