OUTFIT ZA SVAČIJI DŽEP

Najbolje odjevena ljepotica sve je oduševila u chic kompletu s potpisom H&M-a

09.12.2019 u 15:42

Bionic
Reading

Proslavljena indijska glumica i nekadašnja Miss svijeta, Priyanka Chopra, gdje god se pojavi svojim stajlinzima izazove 'wow' efekt, a njezino posljednje modno izdanje potpuno je oduševilo zaljubljenike u modu, obzirom da je lijepa Indijka, umjesto u skupocjene dizajnerske krpice, ovog puta uskočila u high street komade koje bi rado i sami objesili u svoj ormar

Zvijezda filma 'Spasilačka služba' koja se proslavila ulogom u seriji 'Quantico', zanosna Priyanka Chopra, jedna je od rijetkih holivudskih ljepotica koja u javnost nikada ne izlazi dotjerana od glave do pete. Lijepa Indijka, koja je prije godinu dana izmijenila bračne zavjete s glazbenikom Nickom Jonasom, daje svoj maksimum čak i za putovanje avionom, a na njoj redovito možemo vidjeti isključivo trendi komade koje uspijeva iznijeti sa zavidnom lakoćom.

Glumica je nedavno u New Yorku viđena ispred stana u kojem živi sa slavnim glazbenikom, a mi smo odmah primijetili kako Indijka ovog puta, umjesto skupocjenih dizajnerskih komada, nosi krpice s potpisom planetarno popularnog brenda H&M.

Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

37-godišnja glumica plijenila je pažnju na ulicama Velike jabuke u efektnoj košulji i midi suknji 'A' kroja koju krasi bezvremenski pepita uzorak, a oba komada prodaju se po cijeni od oko 335 kuna (50$). Ispod upečatljive košulje glumica je odjenula običnu crnu dolčevitu s potpisom brenda L'Agence ($130), a cjelokupan stajling začinila je crnom torbom i elegantnim lakiranim gležnjačama s potpisom brenda Charles & Keith ($80).

Slavna crnka ovim je stajlingom još jednom dokazala ono što uvijek iznova ponavljamo, a to je da novac nema veze s dobrim stilom i da jeftini komadi itekako mogu izgledati skupocjeno i privlačno, ukoliko s njima barata osoba koja ima smisla za modu.