a koje izbjegavati?

Najbolji i najgori partneri za horoskopske Rakove: Držite se vodenih i zemljanih znakova!

06.07.2024 u 07:23

Bionic
Reading

Osobe rođene u znaku Raka s jedne su strane osjećajne, brižne i nježne, a s druge katkad ćudljive, plahe i defenzivne. U načelu im je potreban stabilan partner koji će im pružiti osjećaj sigurnosti i povezanosti, imajući sluha za široku paletu njihovih emocija

Kao vodeni znak, najbolje se slaže s onima koji pripadaju vodenom ili zemljanom elementu, dok osobe rođene u vatrenim i zračnim znakovima obično nisu najsretniji izbor za Raka. Evo s kim se Rak u ljubavi najbolje, a s kim najgore slaže.

Pogledaj detaljni horoskop

Rak i Ribe

Ta su dva vodena znaka kao stvorena jedno za drugo. Podjednako poimaju smisao romantičnih odnosa i brzo pronalaze odgovarajuću ulogu u partnerovom životu. Iako oboje imaju duboke emocije i bujnu maštu, Rak je fokusiraniji i konkretniji. On je taj koji pomaže oboma da odbace nemoguće snove i pretoče one druge u stvarnost.

Rak i Škorpion

Njihov se odnos nakon prvog poljupca brzo pretvara u nešto ozbiljnije. Brižni i odani Rak pružit će Škorpionu puno ljubavi i nježnosti, na što će mu ovaj strastveno uzvratiti. Rakova ranjivost u Škorpionu budi zaštitnički poriv, dok Rak zna odagnati Škorpionovu sumnjičavost i nepovjerenje. Oboje su visoko intuitivni pa se dobro razumiju i nadopunjuju.

  • +5
Anne Hathaway je Škorpion, rođena je 12. studenog 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rak i Bik

Bikova stabilnost savršeno odgovara Raku, koji se uz njega osjeća sigurno i zaštićeno. Rak mu zauzvrat pruža toplinu, nježnost i pažnju. Zemljani Bik pomaže Raku razviti smisao za praktično, a ovaj udovoljava Bikovim emocionalnim potrebama. Oboje skloni tradicionalnim vrijednostima, stavljaju obitelj na prvo mjesto i nastoje učiniti dom udobnim gnijezdom. Slična je veza Raka s Jarcem.

Gigi Hadid je Bik, rođena je 23. travnja 1995. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Rak i Vodenjak

Ova je kombinacija možda najizazovnija od svih, budući da je Rak emocionalan, a zračni Vodenjak mentalan tip. Vodenjak voli kršiti pravila, a Rak je tradicionalist, što znači da su im svjetonazori u većini slučajeva suprotni. Raku smeta Vodenjakov manjak dubljeg zanimanja za osobna pitanja, a njemu pak Rakova naglašena osjećajnost.

  • +5
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rak i Ovan

Energični Ovan i sentimentalni Rak nisu najsretniji spoj. Raku treba partner koji će razumjeti dubinu njegovih osjećaja, no izravni Ovan nema smisla za finese. Njemu je potreban fleksibilan partner željan brzog ritma i pustolovina, dok je Raku miliji mirniji život. Pokušaju li jedan drugog promijeniti, krenut će putem raskida. Slična je veza Raka sa Strijelcem.

  • +4
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: BLW Clips / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia