strastvena iskustva

Kad Venera i Sunce budu u Lavu, spremite se za erotski vatromet

30.06.2024 u 07:32

Bionic
Reading

Srpanj će biti zanimljiv u astrološkom smislu. U prvom dijelu mjeseca prevladavat će utjecaj nježnog Raka i racionalnog Bika, što će staviti fokus na obiteljska pitanja i postizanje emotivne i materijalne sigurnosti. Drugi dio mjeseca donosi porast želje za zabavom, provodima i novim vrstama doživljaja, kao i strastvenim ljubavnim iskustvima

Srpanj će biti zanimljiv u astrološkom smislu. U prvom dijelu mjeseca prevladavat će utjecaj nježnog Raka i racionalnog Bika, što će staviti fokus na obiteljska pitanja i postizanje emotivne i materijalne sigurnosti. Drugi dio mjeseca donosi porast želje za zabavom, provodima i novim vrstama doživljaja, kao i strastvenim ljubavnim iskustvima.

Pogledaj detaljni horoskop

Na samom početku mjeseca, 2. srpnja Merkur ulazi u Lava i povećava vašu kreativnost. Ovo je razdoblje idealno da se usredotočite na projekte i aktivnosti u kojima uživate i počnete realizirati ideje do kojih vam je stalo. Bit ćete šarmantni i ljubazni u komunikaciji. Usredotočit ćete se na pozitivne stvari.

Mladi Mjesec u Raku, koji će se pojaviti 5. srpnja, vrijeme je početaka. Usmjerite se na pokretanje nečeg novog i promijenite ono što vas čini nezadovoljnima. Fokusirajte se na brigu o kućanskim i obiteljskim pitanjima te njegujte odnose do kojih vam je stalo. Budući da će Mjesec biti u zagrljaju s Venerom u Raku, sjajno je razdoblje za ljubav i romantiku.

Venera 11. srpnja napušta osjetljivog Raka i ulazi u teatralnog i upadljivog Lava. U idućim ćete tjednima biti romantični, puni ljubavi i privrženosti. Otvoreno ćete pokazivati osjećaje i priklanjati se grandioznim izljevima pažnje i strasti. Nadolazeći tjedni sjajni su za koketiranje i plamene ljetne avanture.

  • +5
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je od početka lipnja boravio u Biku, Mars ulazi u Blizance 20. srpnja, čime počinje uzbudljivo i pomalo kaotično razdoblje. U nadolazećim tjednima imat ćete puno ideja i kratkoročnih planova. Bit ćete aktivni, često ćete izlaziti, putovati i upoznavati nove ljude. Bit ćete znatiželjni i druželjubivi, ali i nemirni, nestalni i u stalnoj potrazi za novim iskustvima.

Pun Mjesec u Jarcu ukazat će se 20. srpnja. To je vrijeme je za postizanje ciljeva i napredak u onome oko čega ste se trudili u prethodnom razdoblju. Odgovornosti će biti teške, ali nećete se predavati. Sada je vrijeme da zasučete rukave i privedete kraju ono što ste započeli.

  • +10
Jennifer Lopez je lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sunce ulazi u Lava 22. srpnja, a vladavina tog vatrenog znaka odlično je vrijeme za zabavu, igru i erotiku. Odvojite se od posla i obaveza kako biste uživali u hobijima, druženju i erotskom vatrometu. Puno ćete izlaziti, provoditi vrijeme na plaži i okušati se u novim sportovima. Upoznat ćete gomilu novih ljudi ili se ponovno povezati s onima koje volite.

Merkur 25. srpnja ulazi u Djevicu, što donosi produktivnost i fokusiranost. Sada je vrijeme da se organizirate, napravite popise onoga što morate obaviti i budete praktičniji u planovima. Posjedovat ćete izoštreno oko za detalje i analitički um, koji će vam pomagati da ispravno rasuđujete.