vojvotkinja od edinburgha

Najdraža kraljičina snaha nosi elegantne hlače koje u trenu brišu godine

20.09.2024 u 17:45

Bionic
Reading

Strina princa Williama i princa Harryja, vojvotkinja Sophie, iznenadila je odabirom kožnih hlača, koje rijetko viđamo na pripadnicama aristokracije

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha, nerijetko nas inspirira svojim elegantnim odjevnim kombinacijama, a jednu od boljih nosila je na nedavno održanom konjičkom natjecanju u Cornburyju.

Omiljena snaha pokojne kraljice Elizabete II. osvanula je u dobitnom spoju jesenske jakne u stilu sakoa, bijeloj košulji i kožnim hlačama širokih nogavica iz Max Mare, koje su čitavo izdanje učinile neodoljivo mladenačkim.

Od Afrike do Monaca: Kako je lijepa Charlene postala 'najtužnija princeza' Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Kožne hlače za mladolik look

Vojvotkinja Sophie odabrala je crne kožne hlače znajući koliko će laskati njenoj liniji, a kako sve ne bi izgledalo pretjerano ležerno, birala je model s crtom po sredini - kao stvoren za elegantne zrelije dame.

Ovaj otmjeni komad uskladila je s bijelom košuljom bez ovratnika, modnim komadom koji nikad ne izlazi iz mode i prikladan je svakom događaju, te smeđom jaknom od tvida s kariranim uzorkom, patentnim zatvaračem i efektnom estetikom nalik sakou.

Vojvotkinja Sophie Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve je zaokružila niskim smeđim čizmama od brušene kože i s vezicama, brenda Gianvito Rossi, minimalnom šminkom i sunčanim naočalama.