I ONA IMA NARUKVICU

Fotke vojvotkinje Sophie potvrdile da je princeza Charlotte miljenica cijele obitelji

07.08.2024 u 10:08

Bionic
Reading

Ne samo da je princeza Charlotte isplela narukvicu prijateljstva koju je dala starijem bratu, princu Georgeu, ali i djedu, kralju Charlesu III, već i očevoj strini, vojvotkinji Sophie, koja se narukvicom pohvalila na tribinama Olimpijskih igara u Parizu

Posljednja u nizu članova kraljevske obitelji kojima je princeza Charlotte napravila narukvicu prijateljstva, i koju oni s ponosom nose, je 59-godišnja supruga princa Edwarda, vojvotkinja Sophie.

S narukvicom na ruci snimljena je u Parizu,na Olimpijskim igrama, gdje je dala sve od sebe navijajući za britanske predstavnice u biciklizmu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Vojvotkinja Sophie skakala je, vikala, veselila se zbog Britanki, a fotografi su usnimili zanimljiv modni dodatak na njezinoj ruci. Odjevena u cvjetnu Erdemovu haljinu i bijele espadrile, Sophie je na lijevom zglobu imala zlatnu narukvicu, ali oštrom oku promatrača nije promakla i ona druga, u boji burgundca.

  • +3
Vojvotkinja Sophie Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Riječ je o narukvici prijateljstva koju je izradila princeza Charlotte, a koju već ima i princ George, kralj Charles III, ali i kraljica Camilla.

Prvu narukvicu prijateljstva, među članovima kraljevske obitelji, isfurala je upravo Charlotte na ovogodišnjem Wimbledonu, nakon toga je njezin djed, kralj Charles, svoj primjerak nosio tijekom posjeta Kanalskim otocima, a nakon njega, za službeni portret povodom 11. rođendana, i princ George.

Kraljica Camilla nosi narukvicu od perlica na kojoj piše 'Ti si sjajna zvijezda', a sada je svoj primjerak dobila i vojvotkinja Sophie, koja ju isto tako s ponosom nosi.

Inače, popularnost narukvica prijateljstva naglo je porasla ponajviše zahvaljujući Taylor Swift i njezinim swiftiesima koji za koncerte izrađuju narukvice od nanizanih šarenih perlica, a koje potom izmjenjuju s ostalim obožavateljima u sklopu Eras turneje.

Na jednom od koncerata bili su i princeza Charlotte i princ George u pratnji svog oca, princa Williama, a za razliku od ostalih posjetitelja članovi kraljevske obitelji dobili su priliku snimiti i selfie sa slavnom pjevačicom.