STIL ZA PETICU

Najljepša djevojčica na svijetu ne izlazi iz trendi gležnjača

27.01.2019 u 21:19

Bionic
Reading

Thylane Blondeau titulu najljepše djevojčice ponijela je 2007. a od tad je izgradila impresivnu karijeru u svijetu mode

Kćer francuskog nogometaša Patricka Blondeaua sa samo je četiri godine nosila reviju Jean-Paul Gaultiera, a danas je ambasadorica L'Oreala i zaštitno lice parfema francuske dizajnerice Lolite Lempicke.

  • +8
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova 17-godišnja Francuskinja koja iza sebe ima modne kampanje i za poznata modna imena poput Jean-Paula Gaultiera, Dolce & Gabbane, Chanela, Ralpha Laurena i Lacostea, nedavno je ponovno ponijela titulu najljepše djevojke na svijetu prema tradicionalnom izboru TC Candlera za 2018.

Uz mnoštvo angažmana Thylane se može pohvaliti i s više od dva milijuna fanova na Instagramu, koji se nazivaju thylanersima.

  • +9
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bijeg od poslovnih obveza, potražila je u SAD-u gdje uživa u šetnji i obilasku Kalifornije.

Plavooka ljepotica ovih se dana odmara u Malibuu gdje joj društvo pravi dečko Milane Meritte, a njezin posjed SAD-u nije prošao nezapaženo jer je svugdje prati vojska fotografa.

Simpatičnoj Thylane, čini se, to nimalo ne smeta te sve odrađuje s velikim osmijehom na licu.

  • +10
Stajlinzi Thylane u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mlada Francuskinja u slobodno vrijeme voli casual stajlinge koje pristaju njezinim godinama poput hoodieca, traperica, predimenzioniranih vesti...

Ova uspješna manekenka kojoj predviđaju veliku karijeru, prošetala se s dečkom ulicama Malibuua u jednoj takvoj cool kombinaciji uskočivši u oversized vestu tamnozelene boje koju je uparila s najpoželjnijim čizmama ove sezone, šarmantnim combaticama.