NIJE SE DUGO ČEKALO

Najpoželjnije dizajnerske krpice dobile jeftiniju verziju

31.03.2016 u 10:59

Bionic
Reading

Da je Guccijeva kolekcija za proljeće/ljeto 2016. ogroman hit, dovoljno govore slavne osobe. Iako si mnoge žene ne mogu priuštiti te skupocjene krpice, šangajski online dućan Front Row Shop našao je rješenje

Kao što je slučaj s brojnim lancima urbane mode, na policama često možemo ugledati krpice koje neodoljivo podsjećaju na skupocjene verzije poznatih svjetskih dizajnera.

Za lansiranjem cjenovno pristupačnih krpica koje inspiraciju crpe iz Guccijeve kolekcije za proljeće/ljeto posegnuo je šangajski online dućan Front Row Shop. Iako je riječ o jeftinim odjevnim komadima, a samim time niže kvalitete, uspjet će zadovoljiti potrebe zaljubljenika u Guccijevu kolekciju.

Haljine koje se nalaze u ponudi Front Row Shopa nisu doslovna kopija Guccijevih krpica, no gotovo je teško ne uočiti povezanost koja se najbolje vidi u oslikanim detaljima remena, džepova ili gumba.


Osim toga, Front Row Shop išao je korak dalje stilizirajući modela na jednak način kao što je to učinio Alessandro Michele za modnu kuću Gucci. Dodatak velikih štreberskih naočala i beretki dodatno je naglasio štreberski šik koji je ne tako davno Gucci postigao lansiranjem kolekcije za proljeće/ljeto.