SKUPOCJEN KOMAD

Nakon Mirele Forić i Severine ovoj efektnoj haljini nije odoljela ni sestra Jerka Leke

24.08.2018 u 11:02

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Severina je na Sarajevo Film Festivalu oduševila modnim odabirom pojavivši se u haljini s volanima modne kuće Proenza Schouler. Skupocjena kreacija oduševila još neke poznate Hrvatice, a među zadnjima se svojim primjerkom iste pohvalila atraktivna Jelena Leko, sestra nogometaša Jerka Leke

Crna haljina midi dužine s bijelim porubom, volanima, seksi otvorom na leđima, zvonolikim rukavima i kontrastnom satenskom vrpcom u struku potpisuju talentirani i nagrađivani američki modni dvojac Proenza Schouler. Haljina inspirirana plesačicama flamenka može se kupiti po cijeni od 3 550 eura (preko 26 tisuća kuna), a istoj nisu odoljele brojne poznate Hrvatice.

Svojim se skupocjenim ulovom posljednja pohvalila Jelena Leko. Sestra nekadašnjeg dinamovca Jerka Leke kombinirala ju je s bijelim salonkama i crnom ručnom torbicom, a za svoj je izgled dobila samo pohvale.

Nekoliko dana prije Jelene u istoj smo kreaciji imali prilike vidjeti pjevačicu Severinu koja je u njoj stigla na crveni tepih u Sarajevo. Uvijek originalna Seve nosila ju je na crne sandale s visokom potpeticom, ukrašene zlatnom kuglicom, dok je stajling upotpunila zelenom torbicom s potpisom modne kuće Chloe.

U lipnju 2016. godine svoj je primjerak iste haljine ali u bijeloj verziji pokazala i Mirela Forić Srna, supruga nogometaša Darija Srne.

Inače, haljina je originalno predstavljena u kolekciji za proljeće/ljeto 2016., a među prvima, krajem 2015. u njoj se prošetala jedna od najboljih, ali i najbolje odjevenih glumica današnjice Cate Blanchett.