ZAVIDNA FIGURA

Naomi Watts otkrila tajnu svoje fantastične linije i iskreno priznala: 'S godinama je sve teže biti u formi'

09.08.2019 u 15:58

Bionic
Reading

Holivudska glumica Naomi Watts priznala je kako nikad nije bila fanatična pobornica vježbanja, no ulaskom u 50. i to se, kaže, promijenilo

Plavokosa glumica, koja je karijera započela u Australiji, otkrila je u razgovoru za magazin 'Shape' kako je, s približavanjem okruglog 50. rođendana započela s intenzivnijim treninzima te krenula vježbati s utezima kako bi ojačala mišiće.

'Kako stariš, tako moraš napornije raditi na sebi ne bi li održao tonus mišića. Stoga sad puno više radim na snazi i vježbam s utezima, ne onim klasičnim od 2 kg već malo zahtjevnijim', objašnjava Watts.

No, to je samo jedan od načina na koji glumica održava zavidnu liniju.

'Volim taj osjećam vježbanja, ali dani kad bih se dizala u cik zore, u 4, 5 sati ujutro su daleko iza mene. Nisam fanatik, pa sam prilagodila vježbanje svom stilu života. Volim yogu i kod kuće imam Pilates Reformer', kaže Watts, koja uz to ima i osobnog trenera.

'Moram imati osobnog trenera jer ne vježbam kako treba ako me se ne nadzire. To izgleda kao da sam odjednom dobila amneziju, uopće se ne sjećam vježbi, a budući da me nitko ne nadgleda nije me ni briga hoću li napraviti tri ili 20 vježbi', iskreno je priznala glumica da joj samodisciplina nije najjača strana.

  • +37
Naomi Watts pozira u kupaćem kostimu u Meksiku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Isti problem ima i kad je na dijeti. 'Iste minute kad odlučim otići na dijetu, postanem buntovna i ne radim što treba. Stoga si ostavljam prostora na jelovniku i za neke 'zločeste' stvari. Odrasla sam u 70-ima, a mama mi je bila hipijevka koja je sama pekla kruh i radila vegetarijanska jela. To je moja hrana za utjehu. Super zdrava hrana, to je ono za čim žudim', kaže Naomi Watts.

Kad je zdrava hrana u pitanju, ipak postoje granice, naglašava ona, a kod nje su to napitci od pšenične trave.

'Kad sam prvi put pokušavala zatrudnjeti izbacila sam iz prehrane žitarice, šećer i mliječne proizvode, a pila sam na litre soka od pšenične trave. No uvijek si ostavim malo prostora za manevar, pa ne znači da neću jesti pomfrit kad ga se zaželim. No, sa sokom od pšenične trave sam definitivno završila, sad od same pomisli na njega dobijem mučninu', kaže Watts.

  • +23
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia