HAILEY BIEBER

Ne, ovo nije torba od slame: Lijepa trudnica zaustavljala poglede sa novim 'it' modelom

23.06.2024 u 17:22

  • +5

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: TATIANA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Bračni par Bieber očekuje svoje prvo dijete, a sve su uspješno skrivali proteklih šest mjeseci. Ovog vikenda uočeni su na ulicama New Yorka, na kojima je lijepa trudnica posebno zablistala

Upečatljive outfite u kojima dominira trudnički trbuh proslavila je Rihanna, iz dana u dan pomičući trendove trudničke mode, a isto sada čini supruga kanadske pop zvijezde.

Na ulicama New Yorka ovog je vikenda dominirala u jednostavnom, ali efektnom izdanju s naglaskom na crnoj boji.

Nju je istaknula minimalističkim kompletom stvorenim od opuštenih hlača i topića padajućeg ovratnika, koji je posebno naglasio rastući trbuščić.

Otprije poznata po vještom stiliziranju outfita, američka 'it' djevojka ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

Uz svoju omiljenu ogrlicu sa svjetlucavim 'B' privjeskom i minijaturne sunčane naočale, i ovim izdanjem istaknula je trendovske komade na modnoj sceni.

Njezin odabir činio je crni par balerinki, obuće čija popularnost kontinuirano raste iz mjeseca u mjesec, no svu pozornost osigurao je efektan model torbe.

Talijanska Bottega Veneta i njezini kožni dodaci pokazali su se konstatom u pažljivo osmišljenim stajlinzima Hailey Bieber, a sada se pohvalila najnovijim.

Riječ je o modelu torbe Clam, koji je dizajner Matthieu Blazy predstavio u aktualnoj kolekciji brenda. Njegova posebnost, kao i brojnih drugih komada u aktualnoj kolekciji, prvenstveno leži u umijeću i tehnikama izrade.

Iako na prvi pogled izgleda kao da je stvorena od pruća, što uostalom sugerira i njezina silueta, ova torbica stvorena je od meke goulard kože i danas je gotovo rasprodana.

Odišući šikom dostojnim sirene, Clam je lansiran u dvije veličine i tri boje inspirirane prirodom- boji zelene mente, morske soli i lista čaja. Obje veličine dolaze s parom pletenih gornjih ručki za udobno nošenje, dok se unutarnje kožne uzice s obje strane vežu za dodatnu sigurnost.

sve osim nogometa

Učitavanje...