TOP I BIKINI

Prelijepa trudnica: Hailey Bieber pokazala svu raskoš trudničkog sjaja u zavodljivom izdanju

22.06.2024 u 21:12

Bionic
Reading

Prelijepa 27-godišnja manekenka sa suprugom Justinom Bieberom očekuje svoje prvo dijete te redovito pokazuje koliko joj trudnoća dobro stoji

Hailey Bieber iz dana u dan sve je ljepša trudnica, a to rado pokazuje i na društvenim mrežama. Dok njen trbuščić raste, ona osvaja svijet sjajem prepoznatljivim za buduće majke.

Lijepa manekenka u posljednjoj je objavi pokazala sav sjaj svoje ljepote, blistajući u topiću i donjem dijelu bikinija.

Hailey je nosila crop top ženstvenog asimetričnog kroja, koji je elegantno padao preko njenog sve većeg trbuha, te krem dizajn ukrašen plavim cvijećem uskladila s gaćicama sličnog stila.

Kosu je nosila raspuštenu, uz dodatak romantičnog bijelog poveza s cvijećem te minimalističke šminke vlastitog brenda Rhode.

Uz ovu objavu očekivano je dobila stotine tisuća 'lajkova' i komplimenata fanova u komentarima, koji s nestrpljenjem očekuju svaku novost oko njene trudnoće.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Podsjetimo, Hailey i Justin Bieber očekuju svoje prvo dijete, a sve su uspješno skrivali proteklih šest mjeseci. Par se vjenčao 2017. godine te javnost iznenadio ovim vijestima, koja je stigla u trenucima kada se raspravljalo o njihovom mogućem razvodu.

  • +3
Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...