Pattie Mallette

Majka Justina Biebera ne skriva uzbuđenje: 'Bit ćeš najbolji tata ikada'

19.06.2024 u 08:53

Bionic
Reading

Justin Bieber kojeg smo upoznali s pjesmom 'Baby' kao 15-godišnjeg dječaka uskoro će dobiti svoju prvu bebu! Njegova supruga Hailey je trudna, a uzbuđenje je podijelila i Justinova majka Pattie

Uzbuđenje vlada u domu Justina Biebera! Otkako su on i njegova supruga Hailey Bieber otkrili da očekuju dijete, korisnici društvenih mreža nagađaju o spolu. Društvenim mrežama proširila se i jedna čestitka Justinu, a riječ je o posebno emotivnom tekstu koji je napisala njegova majka Pattie Mallette.

Pattie Mallette otkrila je svoje uzbuđenje zbog nove uloge svog sina te proslavila njegov prvi Dan očeva, iako je njegovo dijete tek na putu.

'Sretan Dan očeva, Justine. Oduvijek si želio biti tata otkad znaš za sebe. Imaš toliko ljubavi za dati. Bit ćeš najbolji tata ikada. Već jesi. VOLIM TE!', napisala je buduća baka uz brojne fotografije Justina i trudne Hailey.

Mallette je također proslavila Bieberova djeda Brucea podijelivši nekoliko fotografija na kojima pozira s njom i Justinom: 'Tako sam zahvalna što si u mom životu. Tvoja prisutnost, podrška i ljubaznost značili su mi sve na svijetu. Hvala ti što si uvijek tu i na ljubavi koju si davao. Ti si sjajan tata i divan djed. Jako te cijenim. Puno te volim!'

NAJPOPULARNIJI FESTIVAL

Važno je biti viđen: Brojna poznata lica pohrlila na Coachellu

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...