MODNI MUST-HAVE

Nema tko je nije kopirao: Hit haljina jeseni sad je dostupna po povoljnim cijenama

03.10.2024 u 15:38

  • +6

Boho haljine

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Prijedlozi modne kuće Chloé za aktualnu sezonu jasno su dali do znanja da je boho stil bezvremenski trend koji mora biti dio naših ormara

Sve naslućuje da će ova sezona biti vrijeme kada ćemo se prepustiti romantičnim dizajnima, laganih i fluidnih silueta, koje ćemo nositi uz čizme, udobno pletivo i odjevne predmete od antilopa i kože.

Debitantskom kolekcijom za francuski Chloé, dizajnerica Chemena Kamali najavila je veliki povratak boho chic estetike, a njezinim glavnim simbolom postala je lepršava, prozirna haljina u nježnim tonovima i s dodatkom volana.

Očekivano, na ovaj trend s modnih pisti promptno su reagirali popularni high street brendovi, nudeći komade nadahnute svima onima kakve je na modnoj pisti u Parizu prezentirala Kamali.

  • +2
Chloe - Boho chic haljine jesen-zima 2024.-2025. Izvor: Profimedia / Autor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

Prekrasne i pristupačne boemske haljine u stilu Chloé danas je moguće pronaći na policama španjolske Zare, Manga i švedskog H&M-a koji je još u ljeto lansirao dvije verzije ove hit haljine jeseni.

Neke su inspirirane i rekreirane na vrlo vjeran način, druge s tek ponekim detaljem, a općenito puno esencije ovu vrstu haljina koje obećavaju nas pretvoriti u apsolutne božice luksuznog boho stila.

Hit haljina jeseni osvojila slavne dame

Trendovski status ove haljine potvrdile su i brojne poznate dame. Na crvenom tepihu u lepršavoj haljini Chloé osvanula je boho chic kraljica Sienna Miller, latino diva Jennifer Lopez i američka komičarka Maya Rudolph, dok je na milanskom Tjednu mode u sličnom modelu s potpisom Alberte Ferretti osvanula pionirka tihog luksuza, glumica Kelly Rutherford.

  • +2
Kelly Rutherford Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA/Shutterst / Shutterstock Editorial / Luca Ponti/Ipa agency/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia