natalie portman

Najudobnije sandale koje obožavaju Francuskinje osvojile su i slavnu glumicu

08.06.2023 u 11:00

Bionic
Reading

Proslavljena 41-godišnja glumica Natalie Portman nosila je elegantne povišene espadrile crnih remenčića s neodoljivom haljinom cvjetnog printa

Espadrile su odavno postale omiljeni ljetni model obuće koji obožavamo nositi od prvih do posljednjih toplih dana godine. Njihovu udobnost i chic izgled teško je nadmašiti, a njihovom šarmu nije mogla odoljeti niti glumica Natalie Portman.

U ovom bezvremenskom klasiku ove sezone smo već imali priliku vidjeti brojne slavne ličnosti poput Ivanke Trump, Jennifer Lopez, Kate Middleton i Naomi Watts, a Natalie Portman u njima je blistala u dojmljivoj kombinaciji.

Naime, visoki model espadrila s crnim vezicama maestralno je kombinirala sa chic slamnatim šeširom, sunčanim naočalama i crnom kožnom torbicom, a sve s potpisom Christiana Diora, slavnog brenda čije je zaštitno lice.

  • +11
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ipak, u centru pozornosti ovog upečatljivog stajlinga bila je bež Claudie Pierlot haljina s efektnim cvjetnim printom svjetlo plave boje. Elegantnu midi haljinu dodatno su začinili puf rukavi srednje dužine te ženstveni povez oko struka kojim je naglasila vitku liniju.

Natalie Portman nosila je ovaj stajling na French Open teniskom turniru na kojem je ponosno isticala svoj vjenčani prsten, vjerojatno kako bi utišala glasine o razvodu koje su se pojavile uz navode o prevari njenog supruga Benjamina Millepieda.