UVIJEK DRUKČIJA

Neponovljiva Đurđa Tedeschi plijenila poglede u upečatljivoj kreaciji

21.06.2023 u 11:19

Bionic
Reading

Đurđa Tedeschi nesumnjivo je jedna od najvećih domaćih modnih ikona zahvaljujući svojem unikatnom stilu, drukčijem i nesvakidašnjem

Gdje god da se pojavi, umirovljena sutkinja i majka poduzetnika Emila Tedeschija privlači poglede u modnim kombinacijama koje naprosto pršte jakim individualnim potpisom.

Efektna haljina koja prati figuru u kombinaciji njezinih omiljenih boja, crne i bijele, pokazala se punim pogotkom i na otvorenju Ponta Lopud festivala, a kombinirala ju je s elegantnim cipelama koje su se sjajno uklopile u ovaj chic stajling.

3. PONTA LOPUD

Kakvo se društvo okupilo na Lopudu: Goran Bogdan stigao s djevojkom, Milan Marić uživao je sam

Pogledaj galeriju

Njezini su omiljeni detalji otkačeni šeširi pa je i ovoga puta zaokružila look neobičnom varijantom bez oboda s velikim bijelim cvijetom, a rukavice i minijaturna torbica ovom su modnom izdanju dali dodatnu chic vibru.

Jednostavna igra boja crne i bijele i ovoga puta pokazala se odličnim rješenjem, a pomno odabrani modni detalji stajlingu su dali posebnost - baš onako kako smo naviknuli od hrvatske kraljice avangarde.

Osim Đurđe Tedeschi, ovom svečanom otvorenju festivala nazočila su mnoga poznata lica, među kojima su Tihana Lazović, Goran Bogdan i njegova djevojka Jovana Stojiljković, Milan Marić, Edward Norton i dr.

Riječ je o trećem izdanju Ponte Lopud festivala, koje će u pet dana pružiti mogućnost talentima iz cijele regije za izravan susret s nekim od najznačajnijih imena iz svijeta filmske industrije.