IKONA STILA

Neponovljiva Kate Moss: Svaki njezin stajling je modna lekcija

23.03.2018 u 11:26

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih britanskih modela Kate Moss već desetljećima slovi za modnu ikonu stila, a na glamuroznoj večeri u Londonu tu je titulu i opravdala

Londonski Mark's Club sinoć je postao mjestom glamurozne večere magazina Vogue u organizaciji slavne Kate Moss i njezina bliskog prijatelja i urednika britanskog izdanja modne biblije, Edwarda Enninfula.

Na svečanoj večeri organiziranoj u čast Giovannija Morellija, novog kreativnog direktora brenda Stuart Weitzman, ikona stila Kate Moss plijenila je pažnju u zanimljivoj crnoj kombinaciji.

  • +8
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crnu haljinu visokog ovratnika i s detaljem nabora na području dekoltea učinila je dodatno zanimljivom odabirom ogrtača s mnoštvom resica i etničkim uzorkom.

Glamurozno izdanje u boho maniri slavna Kate dodatno je istaknula nakitom u znaku živopisnih drvenih narukvica, a cjelokupno izdanje zaokružila je kožnom torbicom nalik stajliš kutiji i prepoznatljivim modelom štikli s potpisom Stuarta Weitzmana.

Iako je 2016. godine odlučila zauvijek napustiti modne piste raskinuvši ugovor s modeling agencijom Storm, koja ju je s 14. godina otkrila u njujorškoj zračnoj luci John F. Kennedy, svoje višegodišnje iskustvo odlučila je prenijeti na mlađe generacije osnovavši vlastitu modnu agenciju.

  • +10
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia