TRENDI VODITELJICA

Nevena Rendeli zasjala u najpoželjnijoj majici sezone

18.03.2016 u 10:08

  • +2

Nevena Rendeli

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Voditeljica Nevena Rendeli ovih dana ima razloga za slavlje jer je prikazan njezin prvi dokumentarni film 'Ironwomen', a zasluženi odmor i opuštanje pronašla je i u gledanju revija na trećoj večeri Bipa Fashion.hr-a

Da je Nevena Rendeli bila na revijama naših dizajnera, uopće ne čudi jer rado nosi odjeću s hrvatskim potpisom, posebno A'Marie, ali jednako tako uspješno spaja trendi komade s krpicama iz lanaca ulične mode.

Svi znaju da je Zara valjda jedan od najprofitabilnijih pristupačnih brendova na svijetu, a Nevena Rendeli uz hit majicu koja otkriva gola ramena i zavodljive štikle u boji odabrala je njihove traperice povoljne cijene od 249 kuna čiji rub na nogavicama neodoljivo podsjeća na traperice francuskog brenda Vetements koje obožavaju modne ovisnice.

Bijela majica koja preko prsiju i ruku ima jedan volan među najpoželjnijim je trendovima ove sezone i sigurno ste ih primijetili u raznim varijantama u izlozima trgovina. Majice i tunike koje otkrivaju ramena već su dulje vrijeme dio mnogih kolekcija, a novitet je u ovoj sezoni volan kao razigran i lepršav detalj koji podsjeća na proljeće, a idealan je za ljeto. Tako slična majica Neveninoj u Zari košta 149 kuna, a možete je pronaći u H&M za 99 kuna i lako složiti elegantan styling poput lijepe voditeljice.

Moćne žene iz svijeta mode poput Donne Karan odavno tvrde da su gola ramena idealna za pokazati malo kože bez vulgarnosti: 'Zašto ne biste pokazali ramena? To je vjerojatno jedini dio ženskog tijela na kojem se nikad ne debljamo.' Mišljenje Donne Karan dijeli i Sarah Rutson iz luksuzne web-trgovine Net-a-porter koja kaže da trend golih ramena nevjerojatna laska svim ženama iz jednostavnog razloga što sva ramena izgledaju dobro.

Uz bijelu majicu i traperice nejednakih rubova, zgodna voditeljica sve je zaokružila još jednim trendom – štiklama u boji. One su pak pravi vjesnici proljeća i gotovo da nema dizajnera ili trgovine u kojoj nećete pronaći šarenilo cipela u bojama, bilo da tražite one ravne, salonke ili zavodljive štikle poput Neveninih.