MLADA MAMA

Nikad ljepša: Lijepoj Aniti Dujić trudnički trbuščić baš dobro stoji

02.10.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Anita Dujić, scenografkinja i dekoraterka seta, ove godine će prvi put postati mama, a bivša manekenka posjetila je ovih dana bajkoviti Jordan te je snimila posebnu modnu razglednicu

U egzotičnom ambijentu Anita je pozirala u ženstvenoj i elegantnoj Elfsovoj haljini iz najnovije ženske kolekcije za jesen/zimu 2018./19., koju će ovaj modni dvojac predstaviti na samostalnoj reviji u četvrtak 4. listopada u zagrebačkom Hrvatskom glazbenom zavodu.

Anita Dujić najavljuje reviju Elfsa iz Jordana Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

'Zbilja je divno odmoriti i predahnuti nakon osam mjeseci napornog rada na filmu. Ostatak trudnoće planiram provesti u malo laganijem ritmu, posvećena stvarima koje volim', rekla je Anita, a s partnerom Duncanom Broadfootom jako se veseli prinovi.

Elfsi će 14 godina djelovanja na domaćoj i regionalnoj sceni obilježiti samostalnom revijom u Hrvatskom glazbenom zavodu, povijesnom prostoru i hramu hrvatske glazbe, koji će prvi put biti kulisom za neko modno događanje. Naglasak nove kolekcije stavljen je na eleganciju koja izvrsno funkcionira u dnevnoj, ali i svečanoj varijanti.

  • +11
Anita Dujić Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivana Kaurloto

Okosnica kolekcije su haljine dužine do ispod koljena, kratke suknje A kroja te volani i zvonoliki rukavi, dok se paleta boja proteže od zlatne, bež, prljavoroza, boje mesa do crvene, više nijansa plave te neizostavne crne. Na reviji će se moći vidjeti i nova kolekcija kaputa i jakni koje će najhladnije doba u godini učiniti ljepšim i ugodnijim.