hit odabir

Nikolina Pišek ima novu frizuru i stajling za privlačenje pogleda: Ova suknja baš nikada ne izlazi iz mode

19.11.2022 u 12:29

Bionic
Reading

Modna revija brenda Duchess koji su pokrenuli Snježana Mehun Schillinger i dizajner Antun Tin Brišar u zagrebački hotel Westin privukla je brojna poznata lica, a među njima je bila Nikolina Pišek

Kada se radi o stajlinzima koji slave siluetu i privlače poglede, Nikolina Pišek zna sve tajne. Nedavno je na Instagramu otkrila kako je osvježila svoju prepoznatljivu frizuru, a novu boju kose otkrila u objavi na Instagramu.

Sada je Nikolina pažnju privukla zavodljivim stajlingom.

Poziravši u društvu Snježane Mehun Schillinger Nikolina je pokazala stajling u kojem dominira crna boja. Nositeljica stajlinga svakako je bila crna kožna midi suknja, model koji baš nikada ne izlazi iz mode i koji baš uvijek izgleda zavodljivo. Nikolina ju je spojila s crnom sjajnom dolčevitom, a stajling zapečatila salonkama s uzorkom i XXL pismo torbicom. Vrlo jednostavno, a opet vrlo dojmljivo.

  • +15
Poznati na modnoj reviji brenda Duchess Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

Inače, iza Nikoline je teško razdoblje, a voditeljica nakon razornih životnih udaraca uspijeva ponovno stati na noge i uzeti uzde u svoje ruke. Nakon što se prvo u veljači 2021. s kćerkicom Unom Sofijom otrovala ugljičnim monoksidom u njihovom zagrebačkom stanu, sedam mjeseci kasnije ostala je bez oca Ivana, a u svibnju je u dobi od 44 godine preminuo njezin suprug beogradski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović. Nedavno je prihvatila ponudu Une TV da vodi talk show 'Donna'. Emisija je namijenjena srpskom tržištu i snima se u Beogradu.