SJAJNO JOJ STOJI

Nina Badrić u haljini koja stvara efekt figure pješčanog sata

28.09.2024 u 22:44

Bionic
Reading

Naša pjevačica u svojoj novoj objavi na Instagramu otkriva kako ponovno uživa u Istri. Nina Badrić svoje je pratitelje počastila s novim fotografijama, a ono što pažnju privlači je haljina kojom se vizualno postiže figura pješčanog sata

Da je sretna i zadovoljna vidljivo je i u najnovijoj objavi Nine Badrić na njezinom Instagram profilu, gdje je prati više od 440 tisuća ljudi iz cijele regije. Pjevačica se pohvalila da vikend provodi u sunčanoj Istri, a osmijeh na njezinom licu govori više od riječi.

Ipak, ono što je najviše privuklo i 'zapelo za oko' ljubiteljicama mode njezina je haljina koja joj tako dobro pristaje. Nije trebalo dugo da se dozna kako je riječ o haljini s potpisom Jean Paul Gaultiera u bež boji i kombinaciji prozirnog tila i pletenog printa.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Doza dramatičnosti

Za dozu dramatičnosti tu je i plašt koji se penje oko vrata i ramena i spušta u duge rukave te se spušta, zajedno s haljinom, skroz do poda.

Inače, na modelu koji na Internetu nosi haljinu s potpisom Gaultiera ista je prozirna, no Nina je i tome doskočila s odabirom donjeg rublja zbog čega se nije ni primijetilo da se sve vidi.

Upravo zahvaljujući vizualnoj igri na haljini postiže se figura pješčanog sata i vizualno se dodatno naglašava Ninina vitka linija.

SAVRŠENA KOMBINACIJA

Crvena je njezina boja: Nina Badrić u haljini koja tako laska njezinoj figuri

Pogledaj galeriju

Ovakva haljina savršeno se uklopila i u zelenilo koje se spušta ispod hotela u kojem je odsjela, dok je u daljini morsko plavetnilo i bijeli oblaci.