elegancija na plaži

Nina Badrić uživa u svojoj ljetnoj oazi, a ovaj chic izgled teško je nadmašiti

31.07.2024 u 11:15

Bionic
Reading

Nina Badrić uživa u svojoj omiljenoj oazi. Pratiteljima na društvenim mrežama javila se s otoka Hvara i otkrila zanosan ljetni izgled

Nina Badrić i ovog ljeta kombinira posao i odmor. Nakon što je nekoliko dana odmarala na elitnoj grčkoj destinaciji, gdje se družila s Vatrenim Josipom Juranovićem i njegovom suprugom Lanom, Nina se vratila poslovnim obavezama te priredila show u Crnoj Gori. Tom prilikom je zablistala u skupocjenoj haljini australskog brenda Zimmerman, no Nina jednako spektakularno izgleda i u ležernom izdanju.

Sada se svojim brojnim pratiteljima javila na Instagramu gdje je objavila selfie na kojem pozira u crnom badiću na jedno rame. Damski dnevni look, savršen za dan na plaži, upotpunila je kosom zalizanom unatrag, mokrom od mora te minimalnom šminkom. Za dan uživanja u morskim radostima Nina je posegnula za crnim jednodijelnim badićem, savršenim za nenametljiv, a tako chic izgled.

Pozirajući na brodu, iza Nine su bili vidljivi obrisi morske obale, a uz fotografiju je napisala: 'Vrime je…' Obožavatelji i pratitelji, kojih na Instagramu ima 437 tisuća odmah su je zasuli komplimentima, a jedan komentar je glasio: 'Primjer prirodno prelijepe žene.'

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Inače, Nina obožava provoditi vrijeme u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ima stan koji naziva svojim drugim domom. Stan u Jelsi pjevačica je pomno uredila, posvećujući pažnju svakom detalju, a već je nekoliko puta svojim obožavateljima dala uvid u interijer stana, i baš svaki put izazvala divljenje.

  • +48
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Tea Cimas / CROPIX, Slavko Midzor/PIXSELL, Biljana Gaurina / CROPIX, Cropix arhiva