ELEGANCIJA I KLASIKA

Nitko ne može zasjeniti Hrvatice u ovim haljinama

08.11.2013 u 11:46

  • +5

Luksuzna kolekcija Aleksandre Dojčinović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljajić

Bionic
Reading

Jedna od najomiljenijih domaćih dizajnerica Aleksandra Dojčinović svoju modnu viziju predstavila je kroz modnu kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2013/14. Kolekcija obiluje luksuznim i bezvremenskim haljinama idealnim za crveni tepih te kaputima u kojima ćete sve i svakoga baciti u drugi plan

Aleksandra Dojčinović je poznata po dizajnu elegantnih i multifunkcionalnih haljina izrađenih od luksuznih tkanina koje laskaju figuri dama svih dobnih skupina i tjelesnih konstitucija. Za ovu jesen/zimu svim damama ponudit će suvremeni izgled s uvijek naglašenom dozom ženstvenosti. Kolekcija se odlikuje vrhunskom izradom i konstrukcijom, što je čini izrazito nosivom.


Kolekcija kojom dominira beskrajna elegancija i bezvremenska klasika učinit će svaku ženu modernom, neovisno o prilici u kojoj se nalazi. Vođena svojom modnom filozofijom, Lei Lou dama ne odstupa od svojih modnih principa i uvijek je dosljedna sebi i svojim idealima, bilo životnim, bilo modnim.

Osim haljina, kaputa i suknji, okosnica svake kolekcije, ovu liniju krase unikatne torbe ručne izrade koje će na najbolji način upotpuniti kreaciju bilo na ulici, bilo na red carpetu.