u sarajevu

Nives Ivanišević dugo nismo vidjeli ovako elegantnu: 'Razvalila' u rizičnoj haljini

23.08.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Bračni par Ivanišević uživao je u prekrasnom četvrtku! Četvrtak uvečer par je proveo na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala, a crveni se tepih ispred sarajevskog kazališta pokazao kao sjajna prilika za blistav izgled lijepe Nives Ivanišević

Filmski festival u Sarajevu poznat je kao mjesto okupljanja najvećih regionalnih faca, ali i svjetski poznatih imena. Već danima Sarajevom šeću i najveće face hrvatske glumačke scene kao što su Goran Bogdan, Nina Violić, Tarik Filipović, Goran Višnjić, a sinoć su im se pridružili i Goran Ivanišević i njegova supruga Nives Ivanišević.

Nakon što je naš bivši tenisač odmjerio snage u teniskom meču protiv zadarsko-sarajevske glumice Nadine Mičić te sarajevskog glumca Borisa Lera, sportsku je odjeću zamijenio sportskom elegancijom i stigao na crveni tepih.

Goranova supruga Nives apsolutno je zablistala

Njezina je odluka pala na svilenu sivu haljinu brenda Magda Butrym, a u njoj je izgledala fantastično!

Slip kroj s tankim naramenicama obogaćenima elegantnim ružama te nabori na prednjem dijelu haljine učinili su večernji izgled popularne voditeljice jednostavno sjajnim. Iako je riječ o riskantnoj haljini koja teško prašta nesavršenosti, Nives ju je sjajno nosila istaknuvši svoju urođenu eleganciju.

Prekrasna je haljina dostupna i na webu, a njezina cijena trenutno iznosi 999 eura.

Elegantnu je haljinu nosila uz zlatni nakit, a odabrala je i jedan zaboravljeni trend koji se polako vraća u modu - popularne 'ring' naušnice!

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

ZVJEZDANA EKIPA

Nema tko nije došao na SFF: Goran i Nives Ivanišević, Noomi Rapace, Goran Bogdan...

Pogledaj galeriju