MODNO USKLAĐEN PAR

Njih dvoje izgledaju kao da su upravo sišli s naslovnice

13.08.2015 u 11:40

Bionic
Reading

Malo koji par je u svakoj prilici tako pomno modno usklađen kao što su stilistica Olivia Palermo i njezin suprug, zgodni njemački maneken Johannes Huebl

Zgodni par snimljen je na ulicama New Yorka, a i opet je pokazao da je jedan od najelegantnijih parova na svijetu. Lijepa stilistica na uske tamnoplave traperice podvrnutih nogavica brenda Frame Denim odjenula je trendi bluzu spuštenih ramena predimenzioniranim rukavima s potpisom Johanne Ortiz i šarene balerinke Dolce & Gabbana, a sve podigla zanimljvom torbom u pink-narančastoj boji brenda Analeena.

Njezin suprug odlučio se za ljetnu uniformu - bijele traperice i ležernu bijelu košulju te lagane mokasine.

I bili su, očekivano, pravi magnet za poglede, a iako izgledaju kao da su upravo sišli s naslovnice, tvrde da ne provode sate smišljajući kombinacije i modno se usklađujući.

'Odijevamo se zasebno i sretnemo se na vratima', kaže Palermo.

'Ljudi možda misle da se modno usklađujemo kada idemo na razna događanja, no obično odjenemo ono što nalaže dress code. Tijekom dana jednostavno nosimo ono što želimo. Imam omiljene komade koje nosim, a mislim da svi muškarci imaju svoje omiljene predmete. Moja se garderoba ne mijenja tako često. Iste tenisice mogu nositi dva ili tri mjeseca jednostavno zato što mi se sviđaju', objašnjava zgodni Huebl.

Lijepa stilistica uvijek ističe da kombinacije smišlja u trenutku kad otvori ormar, ali i da su za njezine uvijek tip-top složene stylinge zaslužni kvalitetni bazični komadi odjeće poput traperica, hlača, košulja i sakoa koje nadopunjuje trendi komadima jeftinih brendova, ali i modni detalji.

'Sve je u kombiniranju. To su mali dodaci. Kako starite, postajete svjesniji i bolje razumijete što vam pristaje. Kada imate 18 ili 19, probat ćete sve, ali kako sazrijevate, shvatite da neke stvari više ne želite nositi. Dobijete smisao za ravnotežu', objasnila je Palermo.