LIJEPI POPUT SLIKE

Njih dvoje su uvijek modno usklađeni do zadnjeg detalja

20.04.2015 u 10:04

Bionic
Reading

Gdje god da se pojave, Olivia Palermo i Johannes Huebl izazivaju divljenje prisutnih jer su uvijek odlično modno usklađeni. Ta modna stilistica više je puta govorila o tome da je tajna uvijek u detaljima

Modna stilistica i njezin suprug, inače model porijeklom iz Njemačke, bili su najljepši par na balu pod maskama u Prirodoslovnom muzeju u New Yorku. Ondje se, naime, održavao ples pod maskama pod sponzorstvom kuće visoke mode Valentino, a sav novac namijenjen je za bolje znanstveno-obrazovne programe.

Sasvim očekivano, Olivia je nosila Valentinovu haljinu uz srebrnu torbicu koja ima ručkicu sa strane u obliku maske. Tako je spojila sve, od teme do boje torbice i simpatičnih srebrnih zvjezdica kojima je posuta lepršava haljina.

Johannes Huebl bio je pak oličenje šarma u otmjenom odijelu s leptir-mašnom, a zajedno su doista zgodan par koji je uvijek lijepo vidjeti na otmjenim događanjima.

Iako su Palermo i Huebl gotovo u svakoj prigodi savršeno modno usklađeni, tvrde da ne oblače namjerno slično.

'Odijevamo se zasebno i sretnemo se na vratima', kaže Palermo.

'Ljudi možda misle da se modno usklađujemo kada idemo na razna događanja, no obično odjenemo ono što nalaže dress code. Tijekom dana jednostavno nosimo ono što želimo. Imam omiljene komade koje nosim, a mislim da svi muškarci imaju svoje omiljene predmete. Moja se garderoba ne mijenja tako često. Iste tenisice mogu nositi dva ili tri mjeseca jednostavno zato što mi se sviđaju', objašnjava zgdoni Huebl.