SLAVNA PJEVAČICA

Njoj Robert Pattinson jednostavno ne može odoljeti

16.06.2014 u 10:46

Bionic
Reading

Šuška se u stranim medijima o tome da je slavni Robert Pattinson bacio oko na pjevačicu Katy Perry te da su očijukali tijekom jedne od zabava u Los Angelesu, a Robert je dao sve od sebe da se pred Katy pokaže u što boljem svjetlu

Robert Pattinson i Katy Perry nisu se odvajali jedno od drugoga za vrijeme zabave u Los Angelesu, piše Showbizspy. Kako navodi anonimni izvor blizak Robertu, slavni glumac i pjevačica bili su sami i vrtu kuće u kojoj se održavala zabava, a kasnije za šankom Robert je prijateljima priznao kako mu je Katy posve neodoljiva.

Kako navodi isti taj izvor, Katy i Robert su oduvijek bili su bliskom odnosu, a upravo mu je ona bila velika podrška za vrijeme prekida s Kristen Stewart. Isto tako, Robert je podržao Katy Perry nakon njezinog prekida s Johnom Mayerom. 'Rob je rekao Katy kako uvijek može računati na njegovu podršku, kao što je on mogao računati na nju nakon prekida s Kristen. Pitanje je koliko daleko će ići njihov odnos. Naime svima je jasno da je jaka kemija između njih', pišemagazin OK.

U posljednje vrijeme Rob je bio zauzet snimanjima, a Katy je bila na turneji, stoga se nisu stigli vidjeti, no sada, kada su se ponovno sreli, privlačnost između njih bila je očita, navodi izvor.