pale u zaborav

Nosile su se iz dana u dan: Princeza Charlene najavila povratak hit komada iz 2000-ih

28.08.2024 u 08:51

Bionic
Reading

Tunike su nekada bile gotovo nezaobilazan dio svakodnevnih outfita, no tijekom godina su pale u zaborav modnog svijeta

Monegaška princeza Charlene sa suprugom princem Albertom obilježila je 100. rođendan nogometnog kluba AS Monaco, a tom prilikom osvanula je u stajlingu koji nije mogao proći nezapažen.

Lijepa 46-godišnja aristokratkinja pozirala je s dresom u rukama, no svu pozornost privlačila je modna kombinacija sastavljena od dva elegantna komada.

Princeza Charlene u tunici s početka 2000-ih

Charlene je odjenula tuniku s jednim golim ramenom i upečatljivim kosim prugama crne, bijele i kreme boje te je uskladila sa chic bijelim hlačama.

Osim što je izgledala besprijekorno ženstveno, ovim stajlingom je na modnu scenu vratila gotovo zaboravljene tunike koje su bile nezaobilazan komad svake garderobe početkom 2000-ih.

Neki ih preziru zbog kroja koji skriva siluetu, dok drugi u njima vide priliku za skrivanje 'viška' oko trbuha i bokova, ali i za nošenjem komada čija se udobnost ne može poreći.

  • +13
Princeza Charlene i princ Albert Izvor: Profimedia / Autor: Christophe Petit Tesson / PA Images / Profimedia

Kako nositi tuniku?

Tunike su se godinama nosile na tajice i uske traperice, a princeza Charlene sada nas je podsjetila koliko dobro mogu izgledati usklađene s klasičnim bijelim hlačama, koje su same po sebi beskrajno elegantne.

Ostaje za vidjeti hoće li se ovaj nekoć iznimno popularni odjevni predmet zaista vratiti u svakodnevne urbane stajlinge, no činjenica jest da je monegaška princeza dala jak argument u korist ponovno nošenju tunika iz dana u dan.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević