rasplakala princa

Kraljevska obitelj ne trpi suze: Osoba od povjerenja gotovo nastradala

08.08.2024 u 17:35

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj u Monaku smatra plivanje posebno važnim! S obzirom da se princeza Charlene profesionalno bavila plivanjem, ni ne čudi da je vrlo rano počela s lekcijama svojim mališanima, a instruktorica je otkrila kako je to izgledalo

Prije negoli je postala princeza, princeza Charlene bila je profesionalna plivačica koja je branila boje Južnoafričke Republike na Olimpijskim igrama u Sydeyju 2000. godine. S obzirom da je plivanje imalo veliku ulogu u njezinom životu, ni ne čudi želja da tu ljubav prenese i na svoju djecu, princa Jacquesa i princezu Gabrielle.

U novom dokumentarcu o životu monaške kraljevske obitelji otkriveno je da je Charlene već pokušala prenijeti tu ljubav na blizance, no pokušaj nije prošao baš najbolje.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

U dokumentarcu 'ZDFroyal: Monaco's Princely Children' otkriveno je kako je Charlene u Monako dovela blisku suradnicu iz Zimbabvea kako bi poduke iz plivanja prepustila profesionalcima.

Tako je Lizette Botha stigla u Monako, a za kamere je ispričala kako je princeza htjela da princa i princezu u deset dana nauči plivati.

Poduke je započela s princem Jacquesom koji je počeo plakati čim ga je okrenula na leđa u vodi, a onda se dogodila prava drama: 'Tjelohranitelj je uperio pištolj u mene. Charlene je rekla: 'U redu je, odmakni se. Ona zna što radi. Princu je dopušteno plakati.''

Botha je zatim dodala kako se svatko tko rasplače Jacquesa i Gabriellu prilično brzo nađe u problemu jer 9-godišnji blizanci ipak predstavljaju budućnost dinastije Grimaldi.

blistav look

Svi su gledali u princezu Charlene: Ovaj top pokazao se kao pun pogodak

Pogledaj galeriju