U BEAUTY VODAMA

Novi izazov u životu Victorije Beckham

16.04.2016 u 09:57

Bionic
Reading

Kozmetička kuća Estee Lauder i modna ikona i dizajnerica Victoria Beckham zajednički su kreirali limitiranu kolekciju šminke pod nazivom Victoria Beckham Estee Lauder

Kolekcija će biti lansirana u rujnu 2016. u odabranim prodajnim mjestima, VB storeu i na službenoj web-stranici esteelauder.com, a od jeseni bit će dostupna i na hrvatskom tržištu, na odabranim prodajnim mjestima.

'Uzbuđeni smo što smo udružili snage s Victorijom i što ćemo prikazatinjezinu viziju ljepote brojnim obožavateljima diljem svijeta. Onazaista razumije što žene žele i predana je tome da ženama pruži prilikuda se osjećaju i izgledaju najljepše. Presretni smo što se pridružilanašem brendu', rekla je Jane Hertzmark Hudis, predsjednica grupacije TheEstée Lauder Companies.

Oduševljenje što će se okušati i na kozmetičkom tržištu nije krilani Victoria Beckham.

'Uzbuđena sam što stvaramo limitiranu kolekciju make-upa s Estee Lauderom. Cijeli ovaj proces bio je inspirativan, ododlaska u prošlost gdje sam imala prilike zaviriti u arhivu EsteeLaudera to rada na proizvodima s njihovim timom, ovo je jednostavnosavršeno partnerstvo za mene i moj brend. Oduvijek se divimEstee Lauder, kao ženi, ali i moćnom brendu koji je stvorila, pa samuzbuđena što ću imati priliku svojim klijenticama ponuditi i make-upproizvode, ali i odigrati malu ulogu u njezinoj viziji ljepote.'

Modnom dizajnu posvetila se prije devet godina pokrenuvši svoje brend kolekcijom od samo deset haljina, da bi danas vrijedio preko 350 milijuna kuna. Njezine kolekcije izazivaju divljenje ne samo modnih zaljubljenica već i ozbiljnih modnih kritičara.

Bivša spajsica koja je izgradila u kratkom roku respektabilnu karijeri u modnom svijetu danas zapošljava preko 150 ljudi, a brojne poznate osobe njezine kreacije biraju za posebna društvena događanja. No najbolja je ambasadorica brenda sama Victoria koja svoje krpice nosi i prije nego što se pojave na policama dućana.