HEIDI KLUM

Od efektnog kompleta do klompi: Slavna Njemica 'zaronila' u svijet ludih 70-ih

22.08.2024 u 09:50

  • +3

Heidi Klum

Izvor: Profimedia / Autor: gotpap / StarMax / TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Nošenje odvažnih kreacija nije nikakva nepoznanica za njemačkog supermodela i TV ličnost

Svojim modnim odabirima slavna Heidi Klum privlači pozornost gdje god se pojavi.

Kao i proteklih sezona, u natjecateljskom showu 'America's Got Talent' ponovno nastupa u ulozi članice žirija, uz bok kolumbijskoj zvijezdi Sofiji Vergari.

U studio showa u kalifornijskoj Pasadeni ovoga puta stigla je u više nego upečatljivom izdanju. U navedenom joj je najviše pomogao komplet hlača lepršavih nogavice i tunike zebrastog uzorka, a potom i velika shopper torba koja je dodatno naglasila boho chic vibru stvorenog izdanja.

Heidi Klum u kompletu čuveog talijanskog dizajnera

Spomenuti komplet dio je capsule kolekcije 'Ray of Gold' Roberta Cavallija, talijanskog dizajnera koji je sredinom travnja preminuo u 83. godini, a savršeno opisuje njegov prepoznatljivi modni potpis.

Njegova sklonost ka pitonima i kitnjastim životinjskim uzorcima učinila ga je miljenikom modnog svijeta, stoga ne čudi da je njegova estetika zapela za oko ljubiteljici odvažnih komada kao što je Heidi Klum.

Uz trendovske, sunčane naočale avijatorice u duhu 70-ih, izdanje je kompletirala još jednim velikim hitom iz ove ere - drvenim klompama sa nitnama.

Udobnost ostaje visoko na listi trendova ove godine, a klompe su jedan od njih. Čini se da su se ove udobne cipele već tijekom nekoliko prošlih godina etablirale kao veliki trend po pitanju obuće.

  • +11
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Poznati njemački supermodel i TV ličnost, međutim, nije jedina dama koja je ukrala pozornost u komadima iz Cavallijeve kolekcije 'Ray of Gold'.

Na početku nove ljetne sezone, britanska glumica Elizabeth Hurley pojavila se na tradicionalnoj zabavi u londonskom muzeju Victor & Albert, odjevena u zavodljivu haljinu identičnog uzorka.

  • +4
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA