NOVI IMIDŽ

Odvažna promjena: Hailey Bieber predstavila novi look koji je pravo osvježenje

19.05.2023 u 19:49

  • +4

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Atraktivna Hailey Bieber, it djevojka i manekenska senzacija često pokreće brojne modne i beauty trendove, pa niti ne sumnjamo kako će njezin novi look napraviti pravu pomutnju

Supruga Justina Biebera u Londonu je promovirala svoj beauty brend pod nazivom 'Rhode', a njezin je stajling izazvao brojne pozitivne komentare.

U kombinaciji kožnog topa bez naramenica i elegantnih hlača širih nogavica, sve u crnoj boji, Hailey je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste, a ovaj je besprijekoran stajling dodatno nadogradila cipelama na visoku petu, sunčanim naočalima modernih uskih okvira i s malo zlatnog nakita.

  • +3
Hailey Bieber Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Slavna 26-godišnja ljepotica ovaj je chic outfit zaokružila i novom frizurom za koju je dobila samo komplimente.

Svoj je dulji bob sad dodatno skratila na tzv. francuski bob koji je u prvi plan istaknuo njezin vrat i lijepo lice.

HAILEY BIEBER

Nekad nepoželjnu kombinaciju čarapa i mokasinki, najpopularnija 'it' djevojka pretvorila je u ultimativni hit

Pogledaj galeriju

Iako je ovo dosad najkraća varijanta boba koju je Hailey ikad isprobala, pokazala se više nego dobrim izborom u kombinaciji s blistavom smeđom boje kose.

Bob je unazad nekoliko sezona bez sumnje najpopularniji izbor za mnoge fashionistice jer je jednostavan za održavanje, bezvremenski i vrlo ženstven, te naglašava ljepotu ženskoga lica.

Nakon loba, grungy, valovitog ili asimetričnog boba, sve je popularniji i tzv. kratki ili francuski bob koji briše godine u trenu i izgleda nevjerojatno chic.

Haileyina praktična i lijepa frizura bezvremenskog stila nije nimalo teška za održavanje osobito tijekom proljetno-ljetnih mjeseci jer, ako je dobro ošišana, možete je nakon pranja samo posušiti i vaš novi cool look je tu.