hm, što reći?

Adidas je uvalio u probleme s hrpom neprodanih tenisica Yeezy, no Kanye ne odustaje od mode

18.05.2023 u 13:00

  • +4

Kanye West i Bianca Censori

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kontroverzni glazbenik, producent, dizajner i poduzetnik Kanye West, sada poznat i kao Ye, ima novi poslovni pothvat nakon kraha suradnje s Adidasom

Kao što se već pisalo, njemački gigant sportske odjeće našao se u vrlo teškoj poziciji ne samo zbog popularnih tenisica Yeezy, već i zbog dionica otkako je Adidas prekinuo veze s Kanyeom Westom.

Adidas će, najavljeno je, tako prodati dionice Yeezyja, donirati prihode međunarodnim organizacijama i prodati dio robe iz svog ugašenog partnerstva s reperom Kanyeom Westom, najavio je ranije izvršni direktor Adidasa Björn Gulden.

No, naravno, skandalima sklon reper nije pokleknuo i već prepun elana smišlja nove modne pothvate.

Kanye West, koji se sada odaziva na ime Ye, polako se vraća u središte pozornosti pa je nedavno predstavio svoja najnovija dizajnerska rješenja na modnoj reviji Yeezy Season 10.

  • +4
Kanye West Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Ekscentrični glazbenik tako je u šetnji sa svojom novom družicom, atraktivnom plavušom kratke kose i bujnih oblina, Biancom Censori privlačio poglede u još jednom u najmanju ruku bizarnom stajlingu - neobičnim MMA štitnicima za potkoljenice. Teško je povjerovati da je itko ikad krenuo u grad noseći samo štitnike za stopala, s obzirom na činjenicu da to nisu cipele jer nema potplata i doslovno hodate bosi!

Međutim, iako bi se ovo što nosi Kanye teško moglo nazvati tenisicama, riječ je o očito o najnovijem komadu obuće u njegovoj ponudi.

To je u svakom slučaju vrlo neobičan modni dodatak, nazvan Yeezy Sock Shoes ili Yzy Sock Shoes.

Riječ je o bizarnom križancu čarapa i cipela inspiriranih MMA-om. Prvi su put ove 'cipelo-čarape' viđene na modnoj reviji Yeezy Season 10 prije nego što su se pojavile kao dio Yeovog najnovijeg stajlinga.

Kao što se navodi i u američkom Uredu za patente, proizvod brenda Ye, Yzy Sock Shoes, odnosi se na 'čarape s kožnim potplatom'. Svatko tko se nada pravim tenisicama u duhu Adidasove linije Yeezy vjerojatno će biti prilično razočaran jer su potpuno ravne. Treba spomenuti i da Ye nosi i muške tajice ispod neobičnih cipela Yeezy, stvarajući iluziju para čizama.

Yeov krajnje bizaran look upotpunjuje neka vrsta skraćenog kožnog džempera, a njegova Bianca privlači poglede u vrlo kratkom pripijenom sportskom topu koji je nosila bez grudnjaka spojivši ga s tajicama i - štiklama.

Iako sumnjamo da će Yeove nove shinguard čarape zaživjeti kao novi trend, mogli bismo se i iznenaditi.

Jer baš kad pomislimo da smo sve vidjeli, Kanye, odnosno Ye ima još jedan trik u svojem baggy rukavu.

I Australka Bianca (27), za koju se pisalo da se u tajnosti udala za Kanyea, premda službenih dokumenata o vjenčanju još uvijek nema, pozirala je za njegov brend Yeezy i to u vrlo bizarnom stajlingu.

Stajling su u biti napravljen od ljepljive trake za tijelo, a njezinu je pozadinu prekrivala samo traka u obliku križa.

Dizajnerica ove Yeezyjeve linije je Mowalola Ogunlesi te je taj look predstavila na svojem profilu na Instagramu.