KONAČNO!

Odzvonilo silikonima, vraćaju se prirodne obline!

04.02.2015 u 09:46

  • +8

Prirodne ljepotice

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Slavne ljepotice poput Jennifer Aniston, Kate Hudson i Jennifer Lawrence predvode novi trend prirodnih oblina

Donedavne vladarice crvenih tepiha bujna silikonskog poprsja polako ustupaju mjesto ljepoticama prirodnih oblina.

Jennifer Aniston nedavno se našla u središtu pozornosti prošetavši se u haljini duboka dekoltea kojim je lijepo naglasila prirodno poprsje. Isti trend već neko vrijeme fura i njihova mlada kolegica Jennifer Lawrence, zvijezda serijala 'Igre gladi' te omiljena it djevojka Sienna Miller ('American Sniper'). Mnogi taj novi trend objašnjavaju i ogromnom popularnošću prirodne ljepotice i modne ikone sofisticiranog stila vojvotkinje Kate Middleton

Unazad nekoliko godina, silikonske ljepotice bujnih grudi kao što su Pamela Anderson, Heidi Montag ili Katie Price više nisu toliko in.

'U posljednje vrijeme traže se estetske operacije kojima se postiže što prirodniji izgled. Primijetili smo da žene više ne traže drastična povećanja grudi, već prirodnije obline. Žene sada najviše traže grudi veličine grudnjaka C ili D, za razliku od prijašnjih godina kad su se tražile puno veće grudi', objašnjava Mark Norfolk iz klinike Transform.

U prilog ovom trendu govori i činjenica da je trendseterica Victoria Beckham smanjila svoje silikonske grudi što je priznala u intervjuu u Allureu 2014. Katie Price aka Jordan, britanska starleta poznata po svom ogromnom silikonskom poprsju, u prosincu prošle godine također je smanjila svoje grudi na veličinu C. Starleta Heidi Montag grudi je reducirala na 'skromnu' veličinu C.