Vojvotkinja od Edinburgha

Omiljena kraljičina snaha ne odustaje od trendova, a ova suknja dokaz je da za nju tradicionalna pravila ne vrijede

03.05.2024 u 15:00

  • +11

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha

Izvor: Profimedia / Autor: GEORGE ROGERS / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Edinburgha daleko je jedna od najotmjenijih članica britanskog dvora, a njezine modne kombinacije u posljednje vrijeme privlače sve veću pažnju

Supruga britanskog princa Edwarda, Sophie, vojvotkinja od Edinburgha, itekako prati modne trendove i vješto ih kombinira. Otkako se Kate Middleton liječi od karcinoma i te se drži daleko od očiju javnosti ne bi li sebi i obitelji osigurala prijeko potrebnu privatnost, Sophie, vojvotkinjom od Edinburgha sve više se ističe modni stilom.

Vojvotkinja od Edinburgha poznata je po svom individualnom stilu, eksperimentiranju s modom i protivljenju tradicionalnim pravilima odijevanja na javnim događanjima, radije odijevajući ono što voli i u čemu se osjeća ugodno.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Supruga britanskog princa Edwarda je, kako tvrde modni stručnjaci, puno modernija nego što mnogi misle. Promatranje njezine garderobu uočljivo je kako Sophie po pitanju mode i stilskih kombinacije postaje iznimno dobra, gotovo poput modno nepogrešive Kate Middleton.

A sada je ponovno je pokazala da i ona, baš kao i Kate Middleton, prati modne trendove i vješto ih kombinira s klasikom. Na drugom danu konjičke izložbe Royal Windsor Horse Show Sophie je pažnju privukla ležerno elegantnim i tako nosivim stajlingom. Kombinacija je uključivala sako, midaksi suknju i čizme – vrlo klasično i odmjereno na prvi pogled, a na drugi tako chic i vrlo moderno.

  • +12
Trendi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Naime vojvotkinja čiji se stila sve češće ističe spojila je maslinasto zelenim sakoom dvorednog kopčanja, istaknutih šavova i našivenih džepova čiji dizajn potpisuje luksuzni londonski brend Me+Em i vrlo chic kožnu suknju maksi kroja (Vince) koja se isticala naborima i efektnom kopčom u uskom struku. Stajling je upotpunila malom zelenom torbicom iza čijeg dizajna stoji Sophie Franziska Maria Germaine Habsburg, također poznata kao nadvojvotkinja Sophie od Austrije, talijanska dizajnerica francuskog podrijetla, njemačka aristokratkinja i bivši model. A ovoj kombinaciji tamnih i zagasitih boja vojvotkinja je dala malo razigranosti sa šarenim Hermes maramom koju je omotala oko kose skupljene u rep.

  • +2
Sophie, vojvotkinja od Edinburgha Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia