Paul Mescal

On je jedan od najpoželjnijih glumaca, ali je li mu ovaj stajling baš trebao?

19.06.2024 u 15:09

Paul Mescal

Izvor: Profimedia / Autor: ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Glumac Paul Mescal 'fura' svoj film, a u njegovom filmu glavnu riječ imaju kratke, čak možda i malo prekratke hlačice... Popularni je glumac Milanom prošetao u kombinaciji koja je izazvala brojne polemike, no on ne odustaje od svog omiljenog komada

Koliko ženska moda ostavlja prostora za kreativnost, toliko su muškarci koji u svoje odjevne kombinacije unose novitete pod povećalom. Justin Bieber pažnju je privukao svojim baggy stilom odijevanja, a atraktivni glumac Paul Mescal sasvim suprotno!

Popularni je Mescal uvijek zanimljivo odjeven, voli nositi košulje s uzorcima, čak i one 'rupičaste' modele, no kombinacija koju je odjenuo na Gucci reviju tijekom Milanskog tjedna mode privukla je pozornost i podijelila javnost: nekima se sviđa njegova hrabrost, a drugi tvrde da su mu hlačice ipak prekratke.

Kombinacije biljaka koje treba izbjegavati Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Mescal je na reviju došetao u prugastim pamučnim kratkim hlačicama nalik muškim boksericama, a kombinirao ih je s košuljom u oksfordskom stilu, bijelim čarapama i lakiranim mokasinkama. I dok je ženski 'pidžama stil' ovih dana sve popularniji i mnoge trendsetterice žive 'u pidžami po vani' stil života, ova odjevna kombinacija nije naišla na odobravanje svih ljubitelja mode.

Glumac je istaknuo da je ljubitelj muškog donjeg veša te dodao: 'Veliki sam zagovornik toga da muškarci nose kraće kratke hlače.'

Popularni je glumac još prošle godine najavio ovogodišnji hit ljeta, odnosno objavio kako će upravo hlačice nalik muškim opuštenim boksericama biti jedan od vodećih modnih trendova rekavši kako je to 'utjelovljenje funkcionalnog ljetnog artikla'.