tako laskavo

Hit model: Ovo je daleko najtraženija haljina ovog ljeta

18.06.2024 u 09:16

Bionic
Reading

Svako ljeto ima svoju savršenu haljinu – jedne godine trendseterice ne izlaze iz romantičnih bijelih, druge godine apsolutni hit su boho dizajni. A evo kakve će haljine biti najtraženije ovog ljeta

Najtraženija haljina ovog ljeta ima jednu bitnu karakteristiku, a to je da da dolazi u 'off shoulder' dizajnu, odnosno da ima spuštene rukave i gola ramena. Tako oblikovan dekolte, koji nije nužno u boho stilu, postao je jedan od najtraženijih detalja.

Ove sezone iz street stylea nestale su tanke naramenice iz 90-ih te napuhani rukavi, pokazujući da su gola ramena jedna od najbitnijih karakteristika. A tu je još jedan detalj – ove sezone haljine su uglavnom dostupne u midi duljini.

A jedna od najboljih ovih strana ovih haljina je činjenica da su nosive u brojnim prigodama, kako ležernim tako i onim nešto formalnijim.

Za slobodno vrijeme, ručak s prijateljima ili šetnju gradom,, odlično će izgledati kombinirane s ravnim metalik grčkim sandalama ili vječnim espadrilama, a uz to će savršeno pristajati s pletenim torbama.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

A odlično će izgledati i kombinirane metalik sandalama na petu. Za ured samo prebacite sako oversized kroja i posegnite za ravnim sandalama.

I dok većina modela dolazi u šarenim i razigranim printevima, potvrđujući da su boje itekako dobro došle u ljetnim stajlinzima, tu su i modeli u vječnim monokromatskim bojama koje im daju dozu elegancije. Midi dužine i crne boje, haljina golih ramena bit će nepogrešiv izbor ​​za izlaske i večernja događanja, dok će bijela haljina uvijek djelovati tako svježe i elegantno.

  • +12
Haljine otvorenih ramena Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo