laskav dizajn

Ovo su četiri najljepše haljine za ljeto, a sa Zarinih polica nestaju u rekordnom roku

09.06.2024 u 15:35

Bionic
Reading

Zarini noviteti od početka tjedna ne prestaju izazivati oduševljenje, a topla sezona pred nama doslovce priziva haljine. Ako ste u potrazi za novim omiljenim modelom koji će vas ovog ljeta spasiti u brojnim situacijama, ove četiri vrijedi pogledati

Ljeto, toplo vrijeme, proslave rođendana, obiteljska okupljanja, vjenčanja ili tek nešto elegantniji izlazak… Prilika za dotjerivanje ne nedostaje, a dobra haljina jedan je od najvećih predmeta želja svih zaljubljenica u modu. Noviteti na Zarinim policama otkrivaju uzbudljive modele kojima će biti teško odoljeti. Bacite oko na elegantne haljine koje su ujedno savršene za ljeto.

Haljina bez naramenica

Modni znalci ovog ljeta kao veliki hit ističu haljine s dekolteom bez naramenica, a ovaj model u vatrenocrvenoj boji kao stvoren je za sezonu pred nama. Crvena boja izgleda sjajno uz preplanuli ten, a ova živahna nijansa nosiva je i ujutro i navečer.

Ova haljina je kao stvorena za ljetna vjenčanja i druge elegantne prilike, a odlično će izgledati s crnim dodacima ili pak u totalno crvenom izgledu. No ako se doista želite istaknuti, nosite je uz ružičaste dodatke, što je pomalo neobično i vrlo elegantno.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nabrana crna haljina

Crne haljine uvijek zaslužuju posebno mjesto u ormaru, poput ovog noviteta na policama Zare koji predstavlja sjajan izbor za elegantan izgled. Uz to, ova crna haljina daje velike mogućnosti kombiniranja. A u ljetnim večerima bit će savršen izbor za npr. koktel zabavu.

Ako se pitate kako je kombinirati, ono čime ne možete pogriješiti su klasične crne sandale, no u slučaju da želite postići nešto upečatljiviji izgled, posegnite za natikačama leopard uzorka i kitten crvenih potpetica ili pak metalik sandalama. Sve te opcije su vrlo trendi i chic.

Asimetrična haljina

Asimetrične haljine uvijek su veliki trend kada su u pitanju modeli za elegantne izlaske i posebne prilike, stoga ne čudi to što je ovaj Zarin gotovo rasprodan u roku od nekoliko sati nakon dolaska na police. Riječ je o modelu koji odlično izgleda u baš svakoj posebnoj prilici, a dobro će izgledati i ako preko prebacite pelerinu ako zahladi.

Kako ga nositi? Crno-bijeli dodaci uvijek su uspješni, ali daleko upečatljivija kombinacija bit će ona sa srebrnim sandalama, moćnim naušnicama i fuksija ružičastom torbicom.

Ružičasta haljina od satena

Još jedna haljina gotovo se rasprodala čim je stigla na police, a kada je pogledate, bit će vam jasno zašto. Riječ je o satenskoj kreaciji u ružičastoj boji. Dolazi s nešto izazovnijim dizajnom - s prorezima ispod prsa i na leđima. Stoga je dobar izbor za nešto manje formalne događaje i proslave. Ova haljina izgledat će odlično u kombinaciji s dodacima u različitim nijansama ružičaste, iako su jednostavne bijele sandale podjednako dobra opcija.

  • +12
Laskave haljine iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo, canva