pokušajte odabrati

U Zari se kriju tri tako dobre haljine da bi ih odabrali i slavni stilisti

30.05.2024 u 11:05

Bionic
Reading

U jeku filmskog festivala u Cannesu stajlinzi koji se mogu vidjeti u prijestolnici europske kinematografije služe kao velika inspiracija, kako za ljubitelje mode, tako i za high street brendove, Bacite oko na ove tri haljine iz Zare koje bi se lako mogle naći u koferu slavnih stilista

Ovogodišnje 77. izdanje Filmskog festivala u Cannesu pokazalo je brojne nezaboravne stajlinge, kako one glamurozne na crvenom tepihu postavljenom na znamenitoj priobalnoj šetnici La Croisette, tako i one elegantne i chic, savršene za dnevna zbivanja.

A ususret ljetu i toplim sunčanim danima na Zarine police stigle su predivne haljine, tri modela koja bi se lako mogla naći u koferu slavnih stilista, spremnih za Cannes.

Midi kukičana haljina

Među Zarinim novostima krije se ova heklana haljina, jedna od najprodavanijih u kolekciji. Ovaj upečatljiv odjevni predmet kreira kompletan izgled u svega nekoliko sekundi jer ne zahtijeva mnogo dodataka koji će je podići. Naime ova haljina u kombinaciji s wedge espadrilama i bijelim tenisicama sasvim je dovoljna za dnevni glamur. Dodajte torbicu i sunčane naočale i spremni ste. Za večernji look samo posegnite za klasičnim ravnim, crnim, kožnim sandalama.

Čipkasta midi haljina

Nešto riskantniji izbor od kukičane haljine je ovaj čipkasti model. Primjerenija je za prilike kao što su ljetni tulumi s prijateljima ili večera u restoranu, a vrlo lijepo laska figuri. Valja uzeti u obzir to da je ovaj model s ravnim izrezom, tankim podesivim naramenicama i decentnom mašnicom poluproziran. Stoga je odlična ideja ispod haljine odjenuti bodi u boji kože. A za potpuni look kombinirajte je s trendi natikačama s potpeticom.

Midi haljina od žakarda

Ova haljina od žakarda još je jedan od Zarinih bestselera jer predstavljan odličan izbor za nešto svečanije prigode. Zelena boja otvara niz mogućnosti za kombiniranje, bilo da se radi o jutru, bilo večeri. Vrlo jednostavan look kreirat ćete s bijelim ili crnim sandalama s visokom potpeticom. Ali možete posegnuti i za bojama koje nisu neutralne, poput narančaste ili ružičaste, a manje ozbiljan look postići ćete balerinkama ili pak bež espadrilama.