PROLJETNI HIT

Ona je dokaz da s ovim detaljem ne možete pogriješiti

22.03.2016 u 09:40

Bionic
Reading

Kada je u pitanju pojavljivanje na crvenom tepihu, glumica Naomi Watts izdvaja se kao prava modna ekspertica. Na premijeri svog novog filma 'Demolition' ponovno je briljirala zahvaljujući trendovskom odabiru haljine

Dovoljno je zaviriti u proljetne kolekcije dućana kako biste došli do zaključka da su volani veliki hit sezone, a tom romantičarskom detalju na odjevnim komadima nije odoljela ni glumica Naomi Watts

Poznata po svom konstantnom briljiranju na crvenom tepihu, Naomi ni ovaj put nije razočarala. Za pojavljivanje na premijeri novog filma 'Demolition' trendovski volani činili su okosnicu njezinog odabira haljine.

Riječ je o blijedozelenoj kreaciji s mnoštvom volana i crnih detalja u znaku poruba i remena, što su savršeno komplimentirali glumičinoj aristokratski bijeloj puti, a efekt volana pružio je posebnu dozu dinamičnosti.

Romantičarsku priču haljine Naomi je razbila odabirom crne clutch torbice sa zakovicama dok je popularnu lob frizuru oblikovala u valovitom stilu. Zanimljivom odabiru haljine i torbice glumica je pridružila modne detalje poput visećih srebrnih naušnica i prstena bordo boje. Decentni make-up zaokružio je još jedan njezin stilski pogodak.

U društvu filmskih kolega Naomi je predstavila 'Demolition', film koji prati život investicijskog bankara Davisa Mitchella Jake Gyllenhaal) nakon gubitka supruge u prometnoj nesreći. U spomenutom filmu igra ulogu Karen Moreno, predstavnice službe za korisnike firme koja dopire do Davisa nakon što je poslao nekolicinu pisama pritužbe.