KRALJICA STREET STYLEA

Ona je najbolje odjevena ljepotica na svijetu

17.11.2015 u 12:41

Bionic
Reading

Modna stilistica Olivia Palermo proglašena je najbolje odjevenom slavnom osobom, a budući da žene diljem svijeta traže inspiraciju u njezinim odličnim stylinzima, slažemo se da je tu laskavu titulu zasluženo osvojila

Ako netko od slavnih ljepotica uspješno spaja najrazličitije krpice i izgleda sjajno, onda je to sigurno Olivia Palermo. Titula najbolje odjevene slavne dame modnoj stilistici itekako pristaje, a uz uspješnu karijeru koju gradi od nje možemo očekivati samo još više stylinga koje bismo rado kopirali.

Olivia dolazi iz dobrostojeće njujorške obitelji i uvijek ističe da je od malih nogu od majke učila kako se lijepo odijevati. Tako je u intervjuu za modnu stranicu Who What Wear otkrila da joj je uz majku najveći uzor tetka, a obje smatra vrlo gracioznim i elegantnim ženama. Zbog istančanog ukusa za modu Olivia je do sada dizajnirala cipele, sunčane naočale i nakit, a pohvalila se time da joj je idući projekt povezan s brendom Chelsea28.

Iako bismo očekivali da kraljica stila ima posebna pravila za odlične stylinge koje svakodnevno nosi, Olivia kaže da joj je najvažnije dobro se osjećati u vlastitoj koži. Jedino što ističe jest to da odjeća uvijek treba stajati kao salivena. Zbog toga smatra da bi bilo lijepo kada bi žene mogle imati svoju krojačicu za odjeću po mjeri.

S godinama je naučila da gotovo svaku malu nezgodu može riješiti na licu mjesta uz malo samoljepljive dvostrane trake. Ispričala je tako da se nije jednom dogodilo da joj je otpao gumb, a traka ju je spasila prije izlaska u javnost.

'Mislim da žene ne koriste dovoljno dodatke poput marama ili remena jer oni mogu poboljšati bilo koju kombinaciju', rekla je Olivia i dodala kako nije loše uložiti u remenje drugačijih oblika, boja i tekstura. Tako će bilo koji običan outfit odmah izgledati ljepše.

Ipak, upozorava da ne treba pretjerivati s dodacima. 'Ako već imate detalje na sebi i razmišljate što još dodati, znači da imate dovoljno pa stanite', savjetuje zgodna Njujorčanka.

Za ovu zimu sigurna je da će često nositi kaput od brušene kože, a pri ruci uvijek ima klasični baloner u krem boji. Želite li postići njezin zimski look, spasit će vas trgovine ulične mode s povoljnijim cijenama, a Olivia kaže da osim skupocjenih brendova inače voli zaviriti u Zaru, ali i Topshop ili Reiss.