MODNA INSPIRACIJA

Ona je najveća obožavateljica stila Meghan Markle na dvoru, a ovo je dokaz

20.07.2018 u 14:47

Bionic
Reading

Princeza Eugenie, sestrična princa Harryja koja će se u listopadu u dvorcu Windsor udati za svog dugogodišnjeg dečka, Jacka Brooksbanka, svoj je modni uzor, po svemu sudeći, pronašla u lijepoj Meghan Markle

Osim što je svojim opuštenim kalifornijskim pristupom oduševila hladne Britance, Meghan Markle je odličnim modnim stilom očarala i princezu Eugenie, kćer Sarah Ferguson i princa Andrewa.

U nekoliko je navrata, pripadnica kraljevske obitelji pokazala kako joj je inspiracija za modne kombinacije stil zgodne američke glumice koja je udajom za princa Harryju postala vojvotkinja od Sussexa.

  • +6
Princeza Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Otkad je upoznala Meghan, princeza Eugenie je doživjela stilsku transformaciju pa je sad češće možemo vidjeti u stajlinzima kakve smo naviknuli viđati na prelijepoj 36-godišnjoj glumici.

Do sada smo princezu, koja će uskoro stati pred oltar, uglavnom mogli vidjeti u konzervativnim izdanjima no u posljednje vrijeme, Eugenie je među najbolje odjevenim članicama britanske kraljevske obitelji.

  • +10
Meghan Markle stajlinzi u kaputima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na Royal Ascotu Eugenie je sve očarala u upečatljivoj haljini londonskog brenda Osman za koju je dobila pregršt komplimenata, a zatim se ponovno odlučila na isti brend.

U zelenoj haljini mladenačkog kroja princeza Eugenie plijenila je poglede, a ovaj elegantni stajling upotpunila je bež cipelama poznatog brenda Aquazzura na vezanje kakve je Meghan Markle nosila prilikom objava zaruka. Cijena ovih elegantnih cipela u neutralnoj nijansi koja se uklapa u svaki stajling je vrtoglavih 550 funta, odnosno oko 4560 kn.

Zanimljivo je i kako će princeza Eugenie izgovoriti sudbonosno 'da' upravo na istom mjestu gdje i princ Harry i Meghan Markle, a kako se pisalo, čak će i se i njezinom vjenčanom buketu naći cvijet mirte koji se nalazio i u buketu Meghan Markle.

  • +2
Princeze Beatrice i Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mnoge mladenke već generacijama odabiru upravo stručak mirte, koji prezentira ljubav, da se nađe u vjenčanom buketu. Ova tradicija u kraljevskoj obitelji seže u povijest sve do vjenčanja najstarije kćeri kraljice Victorije i princa Alberta', otkriveno je netom prije vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle.

Zanimljivo je da je mirtu u svom buketu imala i majka princeze Eugenie, Sarah Ferguson, kada se 1986. godine udavala za princa Andrewa.