MODNA LEKCIJA

Ona je prava kraljica stila, a ne Kate Middleton

21.05.2015 u 12:43

  • +6

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia svakim svojim pojavljivanjem u javnosti odaje dojam samosvjesne žene sa stilom, moderne i trendi bez previše truda. Za razliku od konzervativnog stila Kate Middleton, lijepa kraljica osvaja profinjenošću i elegancijom, ali i uvijek zanimljivim i nerijetko otkačenim detaljima u svojim stylinzima

Dvije članice kraljevske obitelji, one čijim žilama ne teče plava krv, imaju posve različit modni stil. I dok je on u slučaju Kate tradicionalan i prilično konzervativan, kraljica Letizia osvaja svojim modnim kombinacijama, uvijek elegantnim, no ne i dosadnim ili staromodnim. Najviše oduševljava malo pomaknutim detaljima koje vješto inkorporira u svoje stylinge

Za pričest kćerkice, princeze Leonore, nasljednice trona, lijepa Letizia odabrala je blijedozelenu haljinu s potpisom španjolskog dizajnera Felipea Varele, čije kreacije najčešće nosi, preko koje je odjenula efektan bijeli čipkasti ogrtač izvezen s nekoliko nijansi zelenog konca.

No ostala je vjerna sebi i svom stilu, pa je dozu pomaknutosti u inače elegantan i profinjen outfit unijela odabirom otkačenih prozirnih cipela i clutch torbice.

Neobične cipelice kraljice Letizije potpuno su prozirne i podsjećaju na Pepeljugine, a nose potpis španjolskog modnog brenda Magrit srednjeg cjenovnog ranga. Iz iste je kolekcije i zanimljiva prozirna torba sa srebrnim unutrašnjim džepom koju je kraljica držala u ruci.