VICTORIJINA ANĐELICA

Ona uvijek blista, a evo i zašto

07.08.2014 u 07:00

  • +9

Miranda Kerr

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Top model Miranda Kerr izaziva divljenje muškaraca i žena, a ono što bi dame posebno željele jest imati smisla za stil poput nje

Prva Victorijina anđelica s australskog kontinenta, Miranda Kerr, spada među one ljepotice koje mogu odjenuti i običnu vreću na sebe, ali još uvijek će izgledati prekrasno.

Seksipilna manekenka vječito je na meti paparazza jer njezina pojava nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Miranda je tijekom godina u svome poslu naučila neka osnovna pravila poput onih 'manje je više' ili 'kombinacija do tri boje u jednom outfitu' te uspješno konkurira i najboljim stilistima na svijetu.

Bez obzira hoće li odjenuti trendi bijele trapez traperice ili usku haljinu boje pudera, ova anđelica zna istaknuti svoju vitku liniju i natjerati svakog prolaznika da se okrene za njom. Još kada raspusti dugu kosu i nasmije se od srca, sigurno može dobiti naklonost svakog (hetero) muškarca.

Iako je trenutačno u rješavanju problema oko skrbništva nad sinom kojeg ima s glumcem Orlandom Bloomom, Miranda i dalje svakim izlaskom u javnost oduševljava smislom za modu i načinom na koji uvijek pogodi koji joj kroj stoji kao saliven.