KRALJICA STREET STYLEA

Osam totalno dobrih modnih kombinacija

14.07.2015 u 07:01

  • +4

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Stylinzi lijepe Njujorčanke Olivije Palermo uvijek su osmišljeni do zadnjeg detalja, a na ovogodišnjem Pariškom tjednu visoke mode zablistala je u osam doista pamtljivih izdanja

Modne revije i after partyji bili su idealna scenografija za njezine modne eskapade, a bez obzira radilo se o svečanim večerama, gledanju revija iz prvog reda ili šetnji gradom, modna ikona je po tko zna koji put pokazala da je dorasla svim modnim izazovima. Olivia ne zna za modne pogreške, a Pariški tjedan visoke mode i ovaj je put odradila bez greškice.

Uoči Diorove revije pojavila se u slatkoj kariranoj haljinici koju je krasio dubok dekolte koji je ipak ostao u drugom planu. U prvom je planu, kako to i dolikuje kraljici street stylea bio nepogrešiv styling upotpunjen Diorovom svilenom maramom u odgovarajućim bojama i ravnim dvobojnim cipelama Jimmy Choo.

Schiaparellijvu reviju odgledala je u šarenoj mini haljini bez rukava koju je nosila s metalik modnim dodacima, remenu i torbici. Look je upotpunila cipelama boje taupe i bijelim retro sunčanim naočalama.

Na reviju Gimabattiste Valiija došla je u efektnoj kombinaciji hlača i košulje na prugice. Kombinaciju je efektno upotpunila cipelama s tankim remenčićem i pustila da priču pričaju prugice različite debljine. Čista petica za odvažnost!

Dugu Diorovu bijelu suknju i crni top stilistica je odjenula na svoje najdraže cipele, sandale s printom leoparda i ukrasima od konjske dlake s potpisom Francesca Russoa koje su bile zvijezda ovog jednostavnog stylinga

Na reviju Fendi Couture došla je u minici jarkih boja s patentnim zatvaračem i majici s plavim i zelenim prugama koje su se presijavale, no znalački je začinila šareni outfit žutom torbom Fendi ukrašenom kamenčićima u boji i metalik sandalama.

Na amfAR-ovoj svečanoj večeri poglede je privlačila njezina haljina upadljive žute boje koju potpisuje Dior, a sve je zaokružila crnim sandalama, tankim crnim remenom i dugom niskom bisera.

Tijekom boravka u Parizu posjetila je i zakladu Louis Vuitton, a tom se prigodom odlučila za šik dodatke po kojima je poznata, pokidane skinny traperice Black Orchard, vestu Carolina Herrera, upadljivu torbu Fendi  koju je ukrasila Diorovim svilenim šalom na ravne cipele.

No za Valentinovu reviju lijepa se Njujorčanka od trendi djevojke iz susjedstva pretvorila u vamp zavodnicu. Dramatičnu crnu Valentinovu dugu haljinu s prozirnim detaljima stegnula je tankim crnim remenom, kosu skupila u punđu i šminkom naglasila oči i  usne.