ČISTI SEKSIPIL

Ova prsata ljepotica je najbolji model na svijetu

03.09.2013 u 09:15

  • +5

Kate Upton

Izvor: Promo fotografije / Autor: Beach Bunny

Bionic
Reading

Prošla godina defintivno je bila u znaku lijepe Britanke Kate Upton, a njezina karijera nastavlja se kretati uzlaznom putanjom i 2013, što dokazuje i laskava titula za model godine koju je upravo osvojila

Kate Upton, koju mnogi smatraju zaslužnom za povratak čistog seksipila u modu, osvojila je prestižnu nagradu Model godine. Nagrada se svake godine dodjeljuje manekenki koja je, osim što je imala najjaču poslovnu godinu, pomaknula granice profesionalnog standarda u manekenstvu i modelingu. Rasna plavuša nagradu će primiti u srijedu na 10. godišnjoj dodjeli nagrada Style u New Yorku. Događaj, kojim započinje New York Fashion Week, bit će jedna od najslavnijih točki u karijeri zanosne plavuše koja je čak dva puta krasila naslovnicu Sports Illustrateda.

I dok je prošle godine tu nagradu primila Joan Smalls, ove godine ta čast je zapala Kate, za koju mnogi govore kako je zaslužna za povratak čistog seksipila u modni svijet.

Nema sumnje da britanski model iza sebe ima itekako uspješnu godinu. Osim što je zajedno sa slavnom Kate Moss i Gisele Bündchen bila zaštitno lice linije nakita Davida Yurmana, Kate je zaplovila i glumačkim vodama. Tako je tijekom ljeta snimala film 'The Other Woman' s Cameron Diaz i Leslie Mann.

Otkako se pojavila na modnoj sceni pozirajući u bikiniju na naslovnici Sports Illustrateda 2011, Kate je itekako naporno radila na svojoj karijeri. Tako je uspjela ostvariti inače težak prijelaz iz bikini modela u visoku modu, a u tome joj je zasigurno pomoglo poziranje za brazilski i američki Vogue. Druga naslovnica Sports Illustrateda s Kate bila je prava senzacija. Na njoj je Kate pozirala u bijelom bikiniju na minus 35 usred antarktičkih ledenjaka, a izazvala je pravu histeriju i brzo postala kolekcionarski predmet. Svaka čast, Kate!