bezvremenski klasik

Ovaj chic sako nosi se od jutra do sutra, a košta samo 35 eura

02.10.2024 u 10:37

Bionic
Reading

U aktualnoj ponudi H&M-a nalazi se neodoljivo chic sako od bouclea i to u čak tri boje: bezvremeneskoj crnoj, luksuznoj bijeloj i živopisnoj plavoj

Sako od bouclea desetljećima nosi status ikonskog modnog komada. Proslavila ga je Jackie Kennedy, koja se od ovakvih modela nije odvajala, a posebno dragi bili su joj oni skraćene duljine i efektnih gumbića.

I dok je tragično preminula supruga Johna F. Kennedyja najviše voljela sako ružičaste boje, danas su najpopularniji oni u neutralnim tonovima, koji se lakoćom usklađuju sa svime iz garderobe.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gotovo da ne postoji luksuzna modna kuća koja u svojoj ponudi nema barem jedan ovakav chic model, no zbog visokih cijena brendirani sakoi od buclea većini ostaju nedostupni. Srećom, i u high street trgovinama danas je moguće uhvatiti vrlo slične komade, a mi smo u H&M-u pronašli model koji izgleda neodoljivo elegantno i skupocjenu.

Sako od bouclea iz H&M-a

Naime, H&M u aktualnoj ponudi nudi sako od bouclea moderno skraćene duljine s dodatkom glamuroznih zlatnih gumbića, dostupan u čak tri boje - među kojima je teško odabrati onu najljepšu.

Crni sako definitivno je komad koji vrijedi imati u svojoj modnoj kolekciji, jer je riječ o odjevnom predmetu nevjerojatne praktičnosti i svestranosti. Poslužit će vam od jeseni do kasnog proljeća, kao idealan dodatak slojevitim kombinacijama u prijelaznog razdoblju ili nadogradnja casual stajlingu kojem želite pridati dašak elegancije.

Tu je i bezvremenski bijeli sako od bouclea, oličenje otmjenosti i visokog stila, uz koji će svaki outfit odisati luksuzom i istančanim modnim ukusom, a posebno dobro izgledat će u spoju s cvjetnim haljinama ili košuljama trendovskog boho stila u šarenim bojama.

Za one željne malo drugačijeg, ali ne i prekomjerno upadljivog, H&M je dizajnirao modri sako od ovog fino pletenog materijala, koji besprijekorno pristaje uz traperice ili chic bijele hlače.

Praktičan i povoljan

Osim što se lako kombinira i nosi od jutra do sutra, ovaj komad dolazi i s garancijom nosivosti iz sezone u sezonu, jer je riječ o pravom bezvremenskom klasiku.

Najbolje od svega jest što se ne radi o velikoj investiciji jer je dostupan po cijeni od pristupačnih 34,99 eura, što ga čini jednom od daleko najboljih kupovina ove sezone.

ZA BEZVREMENSKE STAJLINGE

H&M nastavlja briljirati: Predstavili su svoju najmoderniju kolekciju i prepuna je odličnih komada

Pogledaj galeriju