IZGLEDA SENZACIONALNO

Ovako dobru haljinu dugo niste vidjeli

13.10.2014 u 13:15

Kate Bosworth

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Bionic
Reading

Plavokosa australska glumica Kate Bosworth poznata je po svojoj boho chic odjeći, no u svečanim prigodama redovito bira naizgled klasične kreacije s nekim pomaknutim detaljem, a one najbolje odražavaju njezin jedinstven stil

Za zabavu Hammer Museum's 12th annual Gala Kate je izabrala dugačku haljinu s potpisom dizajnera Alexandrea Vauthiera u kojoj je izgledala senzacionalno.

Duga bijela haljina s jednim dugim rukavom, a otvorena na drugom ramenu, istaknula je njezinu vitku figuru. I dok Kate s prednje strane izgleda jako čedno, nemoguće je naslutiti to da je haljina sa stražnje strane itekako seksi: sprijeda je jako jednostavna i klasična, a straga otkriva seksi detalje. Otkrila je tako gola leđa lijepe glumice, a nisko rezan otvor na leđima prozirnom tkaninom i izvezenim perlicama spojen je s porezom koji se visoko penje sa stražnje strane bedara.

Plavokosa glumica prekrasnu je haljinu upotpunila zlatnim sandalama s remenčićima i visećim naušnicama. Prirodna šminka i kosa podignuta u rep upotpunili su dojam sofisticiranosti, doista uspješno postignut.